Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Kültür/Sanat
›
Televizyon
›
Diziler
›
Yabancı Dizi
›
Yabancı Dizi Haberleri
v
« Önceki 1 2 3 4 5 6
›› v
« Önceki 1 2 3 4 5 6
Lily James ve Sebastian Stan'li Pam & Tommy dizisinin tanıtımı yayınlandı

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Lily James ve Sebastian Stan'li Pam & Tommy dizisinin tanıtımı yayınlandı
Zeyno

Hırs başarısızlığın son sığınağıdır...

*
<font color=purple>Admin
Yorum Sayısı: 26,767
Konu Sayısı: 2,399
Rep: 4
Teşekkürler:
110 mesaj içinde teşekkür verildi.
10-01-2022Saat:07:00
ac4905f8-16f7-4926-87ab-50f5277c83d2.jpg

Dijital platformlardan Hulu'da yayınlanacak mini dizinin sezonu 8 bölüm sürecek. 2 Şubat'ta başlayacak dizide Pamela Anderson'ın ve Mötley Crüe grubunun davulcusu Tommy Lee'nin ilişkisi ve kaset skandalı anlatılacak. Anderson ve Lee, 1995'te tanıştıktan 96 saat sonra evlilik kararı aldı. Çiftin medyada geniş yankı uyandıran ve yıllara yayılan çalkantılı bir ilişkileri oldu. Balayında kaydedilen seks kasetlerinin çalınıp internette yayılması ise uzun süre gündemde kaldı. Çift, kaseti yayınlayan video dağıtım şirketi Internet Entertainment Group'a dava açtı.

Pam & Tommy dizisinde ağırlıklı olarak kaset skandalı kendisine yer bulurken çiftin ilişkisi ve aralarındaki romantizm de büyük rol oynayacak. Projede yapımcı olarak da yer alan Seth Rogen, bahsi geçen kaseti çalan Rand'i oynayacak. Nick Offerman, Rand'in kaseti dağıtmasına yardım eden Uncle Miltie'yi canlandıracak. Taylor Schilling ise Rand'le kağıt üstünde evli *** yıldızı Erica'ya hayat verecek. 

Dizide Spenser Granese, Mozhan Marnò, Fred Hechinger, Paul Ben-Victor, Andrew Dice Clay ve Pepi Sonuga da rol alıyor.

Heart Zeyno_ZEN  Heart

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 15-09-2025, 09:52
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping