Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Yaşam
›
Astroloji Ve Fallar
›
Astroloji
›
Günlük Burç Yorumları
v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
›› v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
Burçlar 24 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 0
Burçlar 24 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları
angelic

Moderator

*
<font color=green>Moderatör
Yorum Sayısı: 106
Konu Sayısı: 49
Rep: 0
Teşekkürler:
5 mesaj içinde teşekkür verildi.
24-10-2022Saat:02:10
KOÇ
Günün Ruh Hali: Gururlusun

Başarılarını kendine saklamak istemeyeceksin. Kendinle gurur duyuyorsun ve bunu ilan etmekten çekinmeyeceksin. Uzun zamandır beklediğin terfi haberini arkadaşlarınla kutlamaya karar verebilirsin. Ailesiyle beraber yaşayan bir Koç burcuysan, aranızdaki sorunları çözmek için harekete geçeceksin.

BOĞA
Günün Ruh Hali: Aşk Geliyor

Bir süre önce ilişkiden çıkmış ve duygusal olarak kötü hissediyorsan bu durum değişiyor. Kalp kırıklıklarını yavaş yavaş temizlerken; kapattığın kapıları açacak biriyle tanışabilirsin. Geçmişi takıntı haline getirmeyerek deneyimlerini tecrübeye dönüştüreceksin. Olayları yaşarken üçüncü bir göz olarak kendini izleyeceksin.

İKİZLER 
Günün Ruh Hali: Avantajlısın

Ciddiyeti artan konular hayatını meşgul ederken, dezavantajlı görünün her detayı avantaja çevireceksin. Eğitim ve hukuk alanında görev alan bir İkizler burcuysan, üstlerinin zayıf noktalarını keşfedebilirsin. Fiziksel görüntün için radikal kararlar alarak farklı bir görüntüye bürünebilirsin.

YENGEÇ
Günün Ruh Hali: Dost Ediniyorsun

Duygusal olarak içinde birikenlerin olduğunu ve aynı anda birçok işe yetişmekten yorgun düştüğünü fark edebilirsin. Kendini yıpratmadan da çözüm odaklı olabileceğini fark edeceksin. Yalnız yaşayan bir Yengeç burcuysan, evcil hayvan sahiplenmek için araştırmalara başlayabilirsin.

ASLAN
Günün Ruh Hali: Fırsat Yaratıyorsun

Her türlü krizi fırsata çeviriyorsun! Kendine olan güvenin ve pratik zekân ile karşılaştığın problemleri bir çırpıda çözeceksin. Ailesiyle ortak iş yapan bir Aslan burcuysan, maddi konularda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sık sık geçmişe gidip çocukluk günlerini yad edebilirsin.

BAŞAK
Günün Ruh Hali: Kendini Değerlendiriyorsun

Kendini eleştirip, odaklanman gerekenlerin dışına sürükleniyorsun. Düzenli olarak değer yargılarınla ilgili derin düşüncelere girsen de uygulaması zaman alabilir. Kardeşi olan bir Başak burcuysan, aranızdaki farkı daha iyi görebileceksin. Hata yapmasından korkup, onu korumayı abarttıysan bu fikirlerden kurtulacaksın.

TERAZİ
Günün Ruh Hali: Takıntıların Çözülüyor

Birikimlerini yatırıma dönüştürecek büyük hamleler tasarlıyorsun. Birkaç yıl önce boşanan bir Terazi burcuysan, eski eşinle yeniden görüşme ihtimalin doğacak. Takıntı ve korku haline getirdiğin konulara nihayetinde karar verecek ve çözüme kavuşturmakta kolayca yol kat edeceksin.

AKREP
Günün Ruh Hali: Temkinli Davranıyorsun

Olgunlaşmasını beklediğin bazı durumlar için çok şey feda edilmiş olabilir ama yavaşça çözüme kavuşuyor her şey. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin üzerini kapattığı konuları ertelemesine izin vermeyecek ve kulak arkası etmeyeceksin. Uzun yıllardır aklında bir araba varsa, ikinci kez düşünmeden almak için hamlede bulunabilirsin.

YAY
Günün Ruh Hali: Hayatın Dönüşüyor

Yaşantını dönüştürmeye karar verebilirsin. Bazı adımlar çıkmaz yola sürüklendiğini hissettirse de çabalarının sonunda rahatlığa kavuşacaksın. Rutin işlerden arınıp, biraz da dağınık kalmasını tercih edebilirsin. Sosyal hayatını renklendirecek kişilerle iletişimini sıklaştırıyorsun.

OĞLAK 
Günün Ruh Hali: Sağlığını Koruyacaksın

Kültürel olarak zenginleşmek için güncel akışı takip etmeye daha çok özen gösterebilirsin. Mental olarak yorgun hissetmeni iş hayatındaki yoğun strese bağlasan da son zamanlarda sağlığını ihmal etmenin de etkisi olabilir. Önce sağlık diyerek, daha temkinli olmanda yarar var, dikkatini kendinden çekmemen gerekecek.

KOVA
Günün Ruh Hali: Fırsatlar Kapıda

Proje ve fikirlerini hayata geçirebileceğin altın fırsatlar yakalayabilirsin. Öğreten gezegen Satürn, geri hareketini tamamlayıp, burcunda düz seyrine geçmesiyle işleri yoluna koyması bir olacak. Kendin için hayalini kurduğun hayatı inşa edeceksin. Partnerinin desteğini daha çok hissetmek, yüzünü güldürecek.

BALIK
Günün Ruh Hali: Farklılık Arıyorsun

Fiziksel olarak kendine karşı acımasız eleştiriler bulunmayı bir kenara atmaya karar vereceksin. Ailesinden uzak yaşayan bir Balık burcuysan, onlara sürpriz yapmak için harekete geçebilirsin. Yaşam alanını uzun zamandır farklı biçimlerde değerlendirme isteğin harekete geçerek tamamlanacak. Farklı dekoratif parçaların arayışına girebilirsin.

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 06-10-2025, 05:25
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform