Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Yaşam
›
Astroloji Ve Fallar
›
Astroloji
›
Günlük Burç Yorumları
v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
›› v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
Burçlar 2.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 0
Burçlar 2.11.2022 Günlük Burç Yorumları
angelic

Moderator

*
<font color=green>Moderatör
Yorum Sayısı: 106
Konu Sayısı: 49
Rep: 0
Teşekkürler:
5 mesaj içinde teşekkür verildi.
02-11-2022Saat:01:32
KOÇ
Günün Ruh Hali: Soğukkanlısın

Sözünün eri olduğunu davranışlarınla herkese göstereceksin. Eğer eğitim hayatı devam eden bir Koç burcuysan, okul değişikliği ya da kayıt dondurma gibi konular gündemine gelebilir. Her ne kadar sabırsız olsan da acele etmeden, soğukkanlılıkla hareket edeceksin. İddialı konuşmalar ile çevreni etki altına alacaksın.

BOĞA
Günün Ruh Hali: Gözlemcisin

Bugün özellikle belirsizliğe sahip konular ve tartışmalardan uzak kalmak için elinden geleni yapacaksın. İyi bir gözlemci olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Mars Retrosu ile beraber güven konusundaki çekinceleri aklından çıkartacaksın. Asılsız iddiaların peşinden gidenlere aldırış etmeyeceksin.

İKİZLER
Günün Ruh Hali: Detaycısın

Bugünlerde çevrendeki insanların yaşadığı belirsizlikler senin de kafanı karıştırmaya başlayabilir. Olayları akışına bırakmak bugünlerde önceliğin olacak. Gerçekçi tavrınla olayların en ince ayrıntısına kadar ineceksin. Sanma ki senin tertipli yanından sitem edenler olmayacak. Gökyüzü, aldırmayacağını haykırıyor adeta. 

YENGEÇ
Günün Ruh Hali: İletişimde Aktifsin

Herkesi kendin gibi sanman, hayal kırıklığına uğramana sebep olabilir. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, kuracağın iletişim sayesinde işlerini büyütebilir, yurtdışı bağlantıları kurabilirsin. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Yengeç burcuysan, beklemediğin anda gelen bir mesaj seni epey şaşırtacak.

ASLAN
Günün Ruh Hali: Özgüvenlisin

Uzun zamandır yaptığı her işi sıradan bulan bir Aslan burcuysan senin için bugün yenilik arayışı kaçınılmaz olacak. Rutinin dışına çıkabilir, farklı iş alanları ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Görev ve sorumluluk bilincinin arttığı bir gün seni bekliyor. Bugün karşılaştığın sorunlar karşısında özgüvenle hareket edebilirsin.

BAŞAK
Günün Ruh Hali: Çevreni Koordine Ediyorsun

Dağınıklığın sana göre olmadığını biliyorsun. Fakat işlerini düzene sokmak konusunda da gerekli motivasyonu sağlayamıyorsun. Silkelenip bir an önce günü yakalamak isteyeceksin. Çevrendeki insanları organize edebilir, onlara yardıma ihtiyaç duydukları konulara ilişkin tavsiyelerde bulunabilirsin. Kendine daha çok özen gösterirken, sağlıklı olmak adına spora yazılabilirsin.

TERAZİ
Günün Ruh Hali: Planlı ve Programlısın

Tam anlamıyla rutinine adapte olabileceğin gün bugün! İşlerine yönelebilir, planlı ve programlı bir şekilde işlerini tamamlayabilirsin. Sakin ve güvenli bir şekilde hareket etmek isteyeceksin. Bu durum önümüzdeki günlerde önemli kararlar almanı da gerektirebilir. Eğer ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, sosyal medya üzerinden kurduğunuz iletişimler yakınlığa dönüşebilir.

AKREP
Günün Ruh Hali: Kaygılarının Üzerine Gideceksin

Mücadelenin başarı için öncelikli şans olduğunu bilmen, adımlarını da ona göre atmanı sağlıyor. Kaygılarının üzerine gidip tüm engelleri aşmak için öncelikle psikolojik olarak kendini hazırlamaya başlayacaksın. Konfor alanından çıkmak istemeyişin problemleri ertelemene neden olabilir. Uzun zamandır sürüncemede olan konular hukuki boyuta taşınabilir.

YAY
Günün Ruh Hali: İsteklerini Önemsiyorsun

Ertelediğin sorumluluklarının birikmesi canının sıkılmasına neden olabilir. Bugün üst üste gelmiş işlerini hafifletmek isteyeceksin. Gezegenlerin seyri bugün planlarında ani değişiklikler olabileceğini işaret ediyor. Programının dışına çıkarak, isteklerinin peşinden gidebilir ve ailenin desteğini alacaksın. Bazı konulara ilişkin konuşmaların gün içerisinde çevrendekiler tarafından yanlış anlaşılabilir.

OĞLAK
Günün Ruh Hali: Gözler Üzerinde

Bugün gözler senin üzerinde olacak. Eğer çalışan bir Oğlak burcuysan, zorunlu olarak katılman gereken bir toplantı umduğundan da başarılı geçebilir. Günün bir kısmını, uzun süredir ihmal ettiğin ailene ayırabilirsin.  Öğreneceğin bazı gelişmeler, “benim neden haberim yok” dedirten türden olacak. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin.

KOVA
Günün Ruh Hali: Metotların Değişiyor

Kendini daha çok önemseyeceğin bir dönemdesin. Eğer, çalışan bir Kova burcuysan, çalışma metotlarında değişiklik yapacaksın. Gün içerisinde nedenini bilmediğin bir duygusallık seni olumsuz etkileyebilir. Ancak merak etme kendini toparlamakta üstüne yok. İş yerinde bir süredir psikolojik olarak seni zorlayan iş arkadaşınla aranızdaki gerginlik tartışmaya dönüşebilir. Dikkat!

BALIK
Günün Ruh Hali: Aksaklıklar Karşına Gelebilir

Güne başlarken aklındakiler öğlen saatlerine doğru yerini başka planlara bırakabilir. Planlı ve programlı hareket etmek konusunda oldukça istikrarlı davranmak istesen de yaşadığın dikkat dağınıklığı buna engel olabilir. Kendi işinin sahibiysen, ödemelerdeki aksaklıklar seni biraz zorlayabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinle ailelerinizi tanıştırma kararı alabilirsiniz.

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 06-10-2025, 05:23
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform