Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Yaşam
›
Astroloji Ve Fallar
›
Astroloji
›
Günlük Burç Yorumları
v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
›› v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
Burçlar 4.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 0
Burçlar 4.11.2022 Günlük Burç Yorumları
angelic

Moderator

*
<font color=green>Moderatör
Yorum Sayısı: 106
Konu Sayısı: 49
Rep: 0
Teşekkürler:
5 mesaj içinde teşekkür verildi.
04-11-2022Saat:02:28
KOÇ
Günün Ruh Hali: Kendi Halindesin
Bugün kendi halinde olmak isteyeceksin. Çalışma ortamındaki baskının duygusal olarak seni daha çok etkilediğini fark edeceksin. Duygusallığın getirdiği karışık ruh haliyle hayatını yeni bir yola sokmak isteyebilirsin. İkili ilişkilerdeki gündemini belirlerken daha cesur kararlar alacak ve isteklerine öncelik vereceksin.
BOĞA
Günün Ruh Hali: Sorguların Artıyor
Bugün keskin ve düşünmeden alacağın kararlar, pişmanlık olarak dönebilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde kendini sık sık eski sevgilini düşünürken bulabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, ailecek sinemaya gidebilirsiniz. Kendini, sağlığınla ilgili endişeli olduğun bir döneme girerek fazla titiz davranırken bulabilirsin.
İKİZLER
Günün Ruh Hali: Düşüncelerini Tartıyorsun
Kuralları artık kendin koymak isteyeceksin. İşlerin konusunda bildiğini okumaya niyetlisin. Belki de düzene girmenin tam zamanı. İşle alakalı bağlantıların ve yılmaman seni yeniden küllerimden doğuyorum psikolojisine çekecektir. İlişkilerinde tahammülünün azaldığını ve rest çekme noktasına geldiğini hissedebilirsin. Soluklanmak ve durup düşünmek isteyeceksin.
YENGEÇ
Günün Ruh Hali: Yeteneklerine Odaklanıyorsun
Ortak toprak sahibi olduğun miras olarak kalan arazi ya da bir mülkün satış işlemleri gerçekleşebilir. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Yengeç burcuysan, sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığını fark edebilirsin. Kendini yeniden hatırlamak isteyeceğin yeteneklerine dönüş sağlayabilir veya yenilerini ekleyebilirsin.
ASLAN
Günün Ruh Hali: Paylaşmaktan Çekinmiyorsun
Her ne kadar kendi sorunlarını kendin halletsen de işin içinden çıkamadığında paylaşmanın önemli olduğunu anlayacaksın. Özellikle çalışma arkadaşınla yürüteceğin projede önemli aşamalar kaydedeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Gündemini hızlı değiştirecek gelişmeler yaşayabilir, yeni planlar için düşünmeye başlayabilirsin.
BAŞAK
ünün Ruh Hali: İdealistliğin Düşündürtecek
Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan, sorunun kendinden kaynaklandığını düşünebilir, ilişkiler konusunda fazla idealist olduğunu fark edebilirsin. Akşamüzeri yakın akrabalarında yaşanan sağlık sorunu kaygılarını artırabilir. Kendine zaman ayırarak maske, peeling gibi kişisel bakımına ağırlık verirken; yeni bir detoks başlangıcını değerlendirebilirsin.
TERAZİ
Günün Ruh Hali: Huzurun Artıyor
Bireysel hamleler yaptıkça içsel huzuru yakaladığını anlayacaksın. Bugün iş ortamında fikir ayrılıkları yaşadığın, moralinin bozulmasına sebep olan kişilerden uzak durmayı tercih edeceksin. Bu şekilde hem kendine olan güvenin tazelenecek hem de gereksiz yere kendini üzmüyor olacaksın. Yakın arkadaşının ani bir kararla tüm hayatını yeniden dizayn etmesine şahitlik edebilirsin.
AKREP
Günün Ruh Hali: İhtiyaçlarını Düşünüyorsun
Evliliğinde son zamanlarda artan bir huzursuzluk varsa, bunun geçici bir durum olduğunu aklından çıkarma. Hayatın yükü, yorgunluğu hem eşini hem de seni yoruyor olabilir. Zor günlerden geçerken birbirinize olacağınız destek aranızdaki bağı güçlü kılacak. İhtiyaçlarını uzun uzadıya düşünerek kendine yeni bir yol çizmeye karar vereceksin.
YAY
Günün Ruh Hali: Rahatlık Arıyorsun
Çalışmalarında daha rahat hareket etmek isteyeceksin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, son dakika parasal ortaklıkların sürpriz bir biçimde bitebilir! Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Kendine farklı alanlar yaratarak yeni deneyimlerin peşinden koşacaksın. Sağlığın için önlem alman gerekebilir.
OĞLAK
Günün Ruh Hali: Düzene Giriyorsun
İdeallerin ve yapacakların arasında bir köprü kurman gerektiğini fark edeceksin. Akşamüzeri yakın arkadaşınla uzun telefon görüşmesi yapabilir, buluşmak için tarih ayarlayabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda yaşam alanını daha modern bir hale getirmek isteyebilir, internet üzerinden çeşitli araştırmalar yapabilirsin.
KOVA
Günün Ruh Hali: Hayatını Değiştiriyorsun
Bugün, senden daha yüksek mevkide olan insanlarla çok fazla karşı karşıya gelmemeye özen göstermek isteyeceksin. İşinden memnun olmayan bir Kova burcuysan, arkadaşının iş kurma teklifine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Kendinle ilgili derin sorgulamalara girebilir ve hayatındaki bazı noktaları yeniden tasarlamak isteyebilirsin. 
BALIK
Günün Ruh Hali: Seviyeni Artırıyorsun

Eğer eğitim hayatı bitmiş bir Balık burcuysan bu anlamda kendine yeni bir yol çizmek isteyebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle katılacağın davette duruşunuzla tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.  Uzun süredir isteklerini geri plana attığını düşünerek alışveriş yapabilirsin. İlişkinde alacağın radikal kararları partnerinle de paylaşmak ve bir sonraki seviyeye geçmek isteyebilirsin.

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 05-10-2025, 16:02
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform