Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Yaşam
›
Astroloji Ve Fallar
›
Astroloji
›
Günlük Burç Yorumları
v
1 2 3 4 5 6 Sonraki »
›› v
1 2 3 4 5 6 Sonraki »
Burçlar 1.12.2022 Günlük Burç Yorumları

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Burçlar 1.12.2022 Günlük Burç Yorumları
angelic

Moderator

*
<font color=green>Moderatör
Yorum Sayısı: 106
Konu Sayısı: 49
Rep: 0
Teşekkürler:
5 mesaj içinde teşekkür verildi.
01-12-2022Saat:02:52
KOÇ
Günün Ruh Hali: Tempon Yüksek

Belirli kararları hayata geçirmek için verimsiz bir gün olabilir. Çünkü bugün yoğun bir tempoya sahip olacaksın. Her ne kadar işlerini erkenden halletmiş olsan da ayın ilk günü senin için karışık geçebilir. Çevren tarafından ne kadar talepkâr olarak anlatılsan da sürekli olarak para konuşmak sana göre değil.
BOĞA
Günün Ruh Hali: Yüklerden Kurtuluyorsun

İlişkisi olan bir Boğa burcuysan sevgilinin davranışları düşündürücü olabilir. Davranışları konusunda onunla konuşacaksın. Önyargılarından, keskin konuşmalarından ve kafanın içinde dönen binlerce sorudan sıkıldığını hissedeceksin... Yılın son ayına giriş yaparken yüklerini de kenara bırakacaksın.
İKİZLER
Günün Ruh Hali: Stil Değişikliği Yapıyorsun

Saç stilinde yaptığın değişiklikler arkadaşların tarafından beğenilebilir. Senden stil önerisi isteyebilirler. Aralık ayına hem çözümcü hem de pratik bir havayla başlıyorsun. İstediğin anda üstesinden gelemeyeceğin bir konu olmadığının da bilincindesin. Uzun süredir düşündüğün alım satım konuları, ayın ilk gününde gündemin olabilir.
YENGEÇ
Günün Ruh Hali: Güzel Haberler Alıyorsun

Aile içindeki saygınlığın artıyor. Sorunlu olan aile ilişkilerine kalıcı çözümler getiriyorsun. Yılın hem son hem de senin için en hızlı ayına merhaba diyorsun. Özellikle son bir süredir senin için aksiliklerle dolu konular hakkında alacağın haberler içini rahatlatacak. Akşam saatlerinden uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşından sitem dolu mesajlar alabilirsin.
ASLAN
Günün Ruh Hali: Entrikalara Dikkat!

Kendin ile ilgili aldığın kararları daha sağlam temellere oturtuyorsun. Mars Retro’su ile hayatına sirayet eden Aralık ayı, çevrendeki her insanın içinde bir parça entrika olduğunu gösterecek. Ama sen, sorunları kendi kendine çözmekten başka bir şey düşünmeyeceksin. Özellikle kariyer hayatında bir süredir beklediğin haberler varsa bugün senin günün.
BAŞAK
Günün Ruh Hali: Motivasyonun Artıyor

Yakın arkadaşlarına olan güvenini sarsacak olayalar ile karşı karşıya kalabilirsin. Bu konuda gözlemci kalmak isteyeceksin. Aralık ayına yoğun bir tempoda başlıyorsun. Uzun zamandır üzerinde çalıştığın konularla ilgili geri dönüş alman, ayın ilk gününden motivasyonunu artıracak. 2022 yılını arkada bırakırken entrikalarla dolu hiçbir düzene alet olmayacaksın.
TERAZİ
Günün Ruh Hali: Dengeni Koruyorsun

Gelecek için belirlediğin amaçlarına belli ölçüde yön veriyorsun. Çalışan bir Terazi burcuysan patronundan taleplerin artabilir. Yönetici gezegenin, geri giden Mars ile birbirine meydan okurken yılın son ayına başlıyorsun. Duygusal inişler ve çıkışların etkisini hissederken, kendini dengelemeyi başaracaksın. Farkında olmadan ihmal ettiğin birileri varsa, günü onlara ayıracaksın.
AKREP
Günün Ruh Hali: Soğukkanlılığını Kaybetmiyorsun

Üretken ruh halin ön plana çıkıyor. Sanata ilgisi olan bir Akrep burcuysan farklı eserler ortaya koyabilirsin. Yaşam dinamiklerini artırma isteğin sana daha mücadeleci hava katacak. Geriye dönüp baktığında onlarca sıkıntının üstesinden geldiğini de fark edeceksin. Duygusal yoğunluğun fazla olduğu günlerden geçerken, karar almanı gerektiren konularda sakin kafayla düşünmen gerekebilir.
YAY
Günün Ruh Hali: Özlemin Ağır Basıyor

Online alışverişi şu sıralar abartmış olabilirsin. Harcamalarını kontrol altında tutmalısın. Aralık ayında kendi limana sığınıp, huzur bulmaya çalışacaksın. Geçmişte mahrum kaldığını düşündüğün ya da ertelediğin her ne varsa, onlarla ilgilenmek isteyeceksin. Eğer ailesinden uzakta yaşayan bir Yay burcuysan, özlem duygusunun ağır basması, seni seyahat planları yapmaya itebilir.
OĞLAK
Günün Ruh Hali: Değerlendirme Yapıyorsun

Evli bir Oğlak burcuysan eşin ailenle yaşadığı sorunlara daha yapıcı yaklaşmaya başlıyor. Bu tavrı senin çok hoşuna gidecek. 2022 yılının son düzlüğünde kendine ve de yaşamına dair önemli parçalar bulmaya hazır mısın? Geriye dönüp bakarak, değerlendirme yapacağın bir ayın ilk günündesin. Sorunları çözümleri ile saptayacak ve ona göre hareket edeceksin.
KOVA
Günün Ruh Hali: Hızlı Adapte Oluyorsun

Aile büyüklerin onları ihmal ettiğini düşünebilir. Onları arayıp gönlünü alıyorsun. Aralık ayına merhaba derken, sürekli değişen dünyaya daha çabuk uymak isteyeceksin. Güçlü olmaktan bir yana dursun, dönüşümlere hızlı adapte olabilmenin daha kıymetli olduğuna karar vereceksin. Eğer kendi işinin sahibi olan bir Kova burcuysan, önemli iş birliklerine dair haberler alabilirsin.

BALIK
Günün Ruh Hali: Doğrularından Ödün Vermiyorsun

Sağlığını daha çok önemsiyorsun. Dengeli beslenmeye özen gösteriyorsun. Politik davranmadığın, doğrularından ödün vermeden yaşadığın günlere doğru ilerliyorsun. Yılın son ayına giriş yaparken, kendini güçlenmiş hissedeceksin. Duygularındaki derinliğin, sevdiklerine olan bağlılığın olmazsa olmazların arasında yer aldığını da kavrayacaksın.

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 16-08-2025, 19:10
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping