Ziyaretçi.
Hoş geldin! Forumun tadını çıkar.

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Show  Bahar: Doğruyu isteyebilmek...
d4da7a58-4aff-49dd-8ceb-ccbe5a798804.jpg

Dua ederiz..

Dilek dileriz..

Mesaj göndeririz..

Manifest yaparız..

Ya da hiçbirini yapmayıp bekleriz.. Belki de tuşların hepsine birden basarız.. öyle ya insanoğluyuz, her şey beklenir bizlerden.

Gönlümüze, gözümüze, ruhumuza geçen sene çiçek açtıran BAHAR dizisi bu sezona da hızlı bir giriş yaptı. Kadrosuna yeni isimleri de ekleyerek dolu dolu geldik, diye bağırıyor adeta. Ekibe yeni gelenleri alkışlarla karşılasak da dizi içerisindeki rollerine biraz yok birazdan fazla sinir olduğumuz yadsınamaz...

Mesela Süreyya (Büşra Pekin) ve Eylem (Elçin Afacan) ikilisini sevenler desem??? Bizlere saç baş yolduracak cinstenler. Elbette bu rollerinin hakkını veren başarılı oyuncu demek, o cepte. Yalnız izlerken bölümleri "Çıkar mısın Eylem odadan?" "Başhekim isen neden sürekli asistan odası çevresindesin Süreyya Hocam??" Diye söylenirken buluyorum kendimi. Yalnız değilim, diğmmiiiiii???? ^^

Bunun yanında bi' de Kiraz (Zeynep Atılgan) kızımız var ki o şimdilik gayet tatliş, hoş, modern şef. Ve inanıyoruz ki Doruk'a şık bi' nefes olmaya gelmiş, eeee başımızın üstünde yeri var o halde.

Kaldığımız yerden devam edeceksek de Timur hiiiiççç ama hiiççç değişmemiş. Şimdi de elinde olmayan eski eşi Bahar için deli divane modunda. Çünkü Timur büyümemiş hatta belki de doğru sözcük büyüyememiş demek olacak. Evet, evet büyüyememiş bi' erkek! Annesi de yanında. Böyle giderse büyümeden dede de olur, ölür gider de. Büyümüş olsaydı en azından Rengin'e de Parla'ya da sahip çıkar, üstüne Bahar'ı üzmez ve Umay ile Uras'a da destek olurdu. Büyümüş olsaydı hastane işleri yoldan çıkmaz, ilişkileri bozulmaz idi. Eski eşini aldattığı için ayrılması yetmezmiş gibi şimdi de Rengin'i hiçe sayıp Bahar'ın etrafında dolanması ciddi anlamda sinirimi bozuyor. Mehmet Yılmaz Ak'ın oyunculuğunu izlemek keyif, gündem göndermeleri hoş yalnız çok can sıkmıyor mu sürekli Bahar'ım da Bahar'ım diye sayıklaması...

2ea55982-08b4-40ee-ae70-f725acba947a.jpg

5 yaşında değilsin Timur Yavuzoğlu... Bu masa lambaları da epey popüler oldu Smile)

Kıyafetini değiştirmekle olmuyor bu işler Timur Yavuzoğlu. Birazcık da kendini değiştirip gerçekten ne istediğini bulsan mı??? Ya da ne istemediğinin kararını versen??? Bahar seni affetse Rengin'e mi koşacaksın??? İkisi de benim canım ciğerim diyerek mi hayatını idame ettireceksin??? O L M A Z...

Neyse çok arabozan kişilerden bahsettim. Bunlar bi' yana canımmmm #EvBah diğer tarafa. Evren'in Bahar'ı her haliyle sevmesine bi' kez daha 100 tam puan veriyorum. Evren'in Bahar ona kızgınken Süreyya ile tanışıp kısa süreli ilişkisi olmasına kızmıyorum, kızamıyorum. Yarası ve üzüntüsü varken karşısına çıkan ilk kadın yaralarını sardı. Evet, kabul ediyorum Bahar'ın da süreci zordu ve Bahar bu süreçte yaralarını kimseyle sarmadı!! Çünkü Bahar...

Evren'in yanındaki kadına her şeyi açık şekilde söylemesi doğruydu. Yalnızzzzz hastaneye tekrar dönüp işe başladığında Süreyya'yı dinlemeyip Bahar'a gerçekleri açık şekilde söylemesi gerekmekteydi. Evren'e kızarsam sadece buradan kızarım kiii bu kısıma da "Eeee o zaman nasıl dizi olacak??" Diyoruz ^^

634b1dd4-274a-4d6a-aa3d-85496c74ba71.jpg

yazan: Ayfer Akay
kaynak: ranini.tv
Elit Andaç Çam iyi ki sen iyi kiiiiii

Çağla'nın Bahar'ın yanında olması "İşte kadın kadının yurdu oluyor, olabiliyor." Cümlesini doğrulatan hareket resmen. Her ne olursa olsun yanında olmasına kalplerce... Çağla'ya birini getirirler mi bilmiyorum ama gelmeyebilir de. Bana tamam yani. Zaten şimdiki Çağla pek evlilik, çocuk da istemiyor. Bahar'ı mutlu görünce o da babaanne olur zaten ^.^

Doğruyu isteyebiliyor muyuz?? Dedim ya... İşte belki de Bahar'ın şimdiki imtihanı tam da budur. Doğru zamanı bulabilmek. Doğru kararı verebilmek. Evrene ilettiği mesajın ne derece doğru olduğunu kavrayabilmesi. Doğru yolu bulabilmesi. Doğrulukları savunabilmesi....

Bahar hem anne hem çalışan kadın hem sevgili hem kayınvalide hem müstakbel babaanne hem çocuk hem arkadaş... Bahar şu anda çoğu kadının mücadele ettiği, etmek zorunda kaldığı durumun taa kendisi. Bahar şu anda tüm kadınların sesi, Bahar şu anda herkesin nefesi... Bahar en çok da oğlu Uras'a yazdığı mektuptaki cümleleri...

Sevgiler...

yazan: Ayfer Akay
kaynak: ranini.tv
TkD4M2.gif

Tuğba Yurt Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü: