Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Kültür/Sanat
›
Sinema
›
Sinema Kuşağı
›
Kore Film Kuşağı
››
Sinema  Şüphe

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Sinema Şüphe
KarFırtınası

Admin

*
<font color=red>Admin
Yorum Sayısı: 4,384
Konu Sayısı: 2,459
Rep: 0
Teşekkürler:
33 mesaj içinde teşekkür verildi.
05-02-2025Saat:11:25 (Son Düzenleme: 05-02-2025Saat:11:25, Düzenleyen: KarFırtınası.)
suphe-imdb-7-5-59926.webp

Şüphe – IMDb 7.5

Lee Chang-dong’u genellikle Gizli Güneş, Nane Şekeri ve Şiir gibi filmleri ile tanıyoruz. Yönetmenin bir diğer başarılı filmi olan Şüphe, 2018 yılında hem Kore’de hem de tüm dünyada sinema severlerle buluştu. Oyuncu kadrosunda Yoo Ah-in, Steven Yeun, Jeon Jong-seo gibi ünlü isimleri barındıran film dram ve gizem türleri ile dikkat çekiyor.

Genç bir kadın olan Jongsu, bir dönem kendisi ile aynı mahallede yaşayan Haemi’yi görür. Gezmek amacıyla Afrika’ya gidecek olan Haemi, bu süreçte kedisine bakması için Jongsu’dan ricada bulunur. Jongsu bu teklifi kabul eder. Kısa bir süre sonra Haemi Afrika’dan geri döner ancak tek değildir. Yanında, orada tanıştığı Ben isimli adamı da getirmiştir. Günün birinde Ben, Jongsu ile gerçekleştirdiği bir sohbette ilginç bir hobisinden söz eder. Jongsu için öğrendiği bu yeni bilgi, kendisini tam anlamıyla günler boyunca yiyip bitirecek büyük bir şüphenin ve huzursuzluğun da kapılarını aralar.
alıntıdır
TkD4M2.gif

Tuğba Yurt Heart

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 23-10-2025, 17:42
Hakkımızda
HayalKahvesi Forum.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform