Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Kültür/Sanat
›
Sinema
›
Sinema Kuşağı
›
Hollywood Film Kuşağı
››
Sinema  Zohan'la Uğraşma

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Sinema Zohan'la Uğraşma
Kıvılcım

Kaybetmek Mevsimleşti İçimde

*
<font color=purple>Admin
Yorum Sayısı: 9,200
Konu Sayısı: 2,983
Rep: 1
Teşekkürler:
310 mesaj içinde teşekkür verildi.
23-02-2025Saat:23:31
Zohan'la Uğraşma

Zohan'la Uğraşma, Dennis Dugan'ın yönettiği ve Adam Sandler , Robert Smigel ve Judd Apatow tarafından yazılan2008 yapımı Amerikan hiciv aksiyon komedi filmidir . Sandler ayrıca John Turturro , Emmanuelle Chriqui , Nick Swardson , Lainie Kazan ve Rob Schneider ile birlikte rol almaktadır . Sandler ve Dugan'ın dördüncü iş birliğidir.

Zohan'la Uğraşma

Slogan: Köpürt, durula, dünyayı kurtar. Resimde saç kurutma makinesi ve makas tutan ve yan ayakta saç açma hareketi yapan bir adam görülüyor.
Sinema gösterim posteri

With_the_zohan.jpg

Yöneten
Dennis Dugan
Yazan
Adam Sandler
Robert Smigel
Judd Apatow
Tarafından üretildi
Adam Sandler
Jack Giarraputo
Başrolde
Adam Sandler
John Turturro
Emmanuelle Chriqui
Nick Swardson
Lainie Kazan
Rob Schneider
Sinematografi
Michael Barrett
Düzenleyen
Tom Costain
Müzik:
Rupert Gregson-Williams
Yapım
şirketleri
Columbia Pictures
Relativity Media
Mutlu Madison Yapımları
Tarafından dağıtıldı
Sony Pictures Yayınlanıyor
Yayın tarihi
6 Haziran 2008
Çalışma süresi
113 dakika [ 1 ]
Ülke
Amerika Birleşik Devletleri
Dil
İngilizce
Bütçe
90 milyon dolar [ 2 ]
Gişe
204,3 milyon dolar [ 2 ]

Film, Amerika'da kuaför olma hayalini gerçekleştirmek için kendini ölüme sürükleyen İsrailli bir süper asker ve terörle mücadele komandosu ile sahtekar bir işadamı, süper kahraman bir teröristin baş düşmanı ve bir taksi şoförünün kiniyle mücadelesini konu alıyor.

Happy Madison Productions tarafından üretilen You Don't Mess with the Zohan , 6 Haziran 2008'de Amerika Birleşik Devletleri'nde Columbia Pictures tarafından yayınlandı . Filmin karışık eleştirilerine rağmen, 90 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 204,3 milyon dolar hasılat elde ederek gişede başarılı oldu.

Komplo

Zohanele "Zohan" Dvir, ahlaksızlığı ve insanüstü özellikleriyle tanınan bir İsrailli terörle mücadele komandosu . Başarısına rağmen, İsrail'in bitmeyen çatışmasından bıkmış durumda ; ordudan ayrılıp Amerika Birleşik Devletleri'ndeki John Paul Mitchell Systems'da kuaför olmayı hayal ediyor , ancak ailesi onu onaylamıyor.

Uzun zamandır baş düşmanı olan ve aynı zamanda insanüstü özelliklere sahip Filistinli bir militan olan Fatoush "Phantom" Hakbarah'ı yakalamakla görevlendirilir. Phantom ile bir kavgaya tutuştuktan sonra Zohan kendi ölümünü sahteler ve ardından kendini New York'a kaçırır . Phantom'un Zohan'ı öldürmedeki sözde başarısı ona Arap dünyasında büyük bir ün kazandırır ve onu "Phantom Muchentuchen" restoran zincirini açmaya yöneltir.

Zohan, geldikten sonra hemen yerel Paul Mitchell salonunda iş arar, ancak reddedilir. Daha sonra Zohan, iki sürücü ve Michael adında bir bisikletçinin karıştığı bir trafik kazasına tanık olur. Sürücülerden biri Michael'a zorbalık etmeye başlar ve Zohan'a Arap karşıtı küfürler savurur , Zohan da hemen onu döver. Michael daha sonra Zohan ile arkadaş olur ve onu annesi Gail ile yaşadığı dairesine götürür.

Zohan, Oori adında bir İsrailli göçmenle karşılaşır. Zohan'ı tanır ve onu, İsrailli Amerikalılar ve Filistinli Amerikalılar da dahil olmak üzere diğer Orta Doğu göçmenlerinin yoğun olarak yaşadığı Aşağı Manhattan'daki bir bölgeye götürmeden önce gerçek kimliğini gizli tutmaya yemin eder .

Oori'nin önerisi üzerine Zohan, Dalia adlı Filistinli bir kadının sıkıntı çeken salonunda iş bulmaya çalışır. Deneyimi olmadığı için Zohan'ın sadece salonun zeminlerini süpürmesine izin verir ve salonu maddi zorluklarla karşı karşıya olduğu için Zohan'a herhangi bir ücret ödenmez. Bir stilist beklenmedik bir şekilde istifa ettiğinde, müşterilerden biri Zohan'dan saçını kesmesini ister ve Zohan kabul eder. Zohan'ın ünü hızla yayılır ve Dalia'nın işi büyür. Dalia kira ödemelerini tam olarak yapar ve bu durum, alışveriş merkezi inşa etmek için tüm yerel kiracıları satın almaya çalışan kurumsal bir iş adamı olan Grant Walbridge'i üzer.

Zohan, onu tanıyan Filistinli-Amerikalı taksi şoförü Salim tarafından teşhis edilir. Arkadaşları Hamdi ve Nasi ile buluşur ve onları Zohan'ı öldürmesine yardım etmeye ikna eder. Hizbullah ile iletişime geçmeye çalışsa da başarılı olamayınca Salim, Ürdün'ün Amman kentindeki Phantom ile iletişime geçer . Zohan'ın hayatta olduğu gerçeğini kamuoyuna ifşa etmekle tehdit eder ancak Phantom onunla bir anlaşma yapar ve Zohan'ı kendisi bulmaya hazırlanır.

Bu arada Zohan, Dalia'ya aşık olmuştur ancak Dalia, Zohan'ın askerlik hizmeti nedeniyle onu reddeder. Zohan, onu etnik kökenler arası herhangi bir çekişmeden korumak umuduyla ayrılmaya karar verir. Daha sonra Walbridge tarafından desteklenen bir şampiyonluk Hacky Sack oyununda Phantom ile yüzleşir. Ancak, Orta Doğu mahallesinin kimliği belirsiz saldırganlar tarafından saldırıya uğradığını öğrendiğinde yüzleşme kısa kesilir.

İşletmeleri yanarken, Zohan, her iki taraf da şiddetten birbirlerini suçlarken, İsraillileri ve Filistinlileri sakinleştirir. Phantom ortaya çıktığında, Dalia'nın pasifizminden derinden ilham aldıktan sonra savaşmayı reddeden Zohan ile yüzleşir. Dalia daha sonra Phantom'un kız kardeşi olduğunu açıklar ve kardeşini kundakçılara karşı Zohan ile işbirliği yapmaya ikna eder; kundakçıların Walbridge'in maaş bordrosunda olan bir grup beyaz üstünlükçü olduğu ortaya çıkar . Phantom, bloğu kurtarmak için Zohan ile birlikte çalışır. Kundakçılar yenilir ve Walbridge polis tarafından tutuklanır; ancak, aşırı heyecanlı Phantom, insanüstü çığlıklarıyla kazara kalan tüm dükkanları yok eder.

İsrailliler ve Filistinliler artık birlikte çalıştıkça, blok yeniden inşa edilir ve ortak mülkiyetli bir alışveriş merkezine dönüştürülür. Artık evli olan Zohan ve Dalia birlikte bir güzellik salonu açarlar. Zohan'ın ebeveynleri İsrail'den ziyarete gelir ve Zohan'ın yeni işini ve yaşam tarzını onaylarlar.

Vikipedi
3876eb0386b1cd65957a333a2216feb6e4898f61.gifv

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 02-08-2025, 12:03
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping