Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Bilim ve Teknoloji
›
Sosyal Ağlar
›
Whatsapp
››
Whatsapp b]WhatsApp'ın Üretken Yapay Zekâsı Meta AI, iPhone'larda Daha Kullanışlı Olacak

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Whatsapp b]WhatsApp'ın Üretken Yapay Zekâsı Meta AI, iPhone'larda Daha Kullanışlı Olacak
Kıvılcım

Kaybetmek Mevsimleşti İçimde

*
<font color=purple>Admin
Yorum Sayısı: 9,200
Konu Sayısı: 2,983
Rep: 1
Teşekkürler:
310 mesaj içinde teşekkür verildi.
24-02-2025Saat:00:40
WhatsApp'ın Üretken Yapay Zekâsı Meta AI, iPhone'larda Daha Kullanışlı Olacak!

WhatsApp'ın 25.4.10.74 kodlu iOS beta sürümünde Meta AI ile ilgili önemli bir özellik tespit edildi. Bu yeni özellik, üretken yapay zekâya ana ekrandan ulaşılmasını sağlayacak.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın "25.4.10.74" kodlu iOS beta sürümü, geliştirme aşamasında olan yeni bir özelliği ortaya koydu. Edinilen bilgiler, iPhone sahiplerinin çok yakında yepyeni bir deneyim yaşamaya başlayacaklarını gözler önüne seriyor.

b3225e561a624dca069bdc60c764eee347e1e5db.jpeg

WhatsApp'ın en yeni iOS beta sürümünde tespit edilen yeni özellik, Meta'nın üretken yapay zekâsı "Meta AI" ile ilgili. Bu özelliğin kullanılabilir olmasıyla iPhone sahipleri, ana ekranlarına Meta AI widget'ı ekleyebilecekler.

WhatsApp'ın yeni özelliği, oldukça basit bir yapıda olacak. Kullanıcılar, 2x2 boyutlu Meta AI widget'ını ana ekrana ekleyip, üretken yapay zekâya hızlıca ulaşabilecekler. Bu arada; Meta AI'ın henüz Türkiye'de erişime açık değil . Tüm bunlara ek olarak; bu özelliğin geçtiğimiz aylarda Android için tespit edilmiş .

Webtekno 
3876eb0386b1cd65957a333a2216feb6e4898f61.gifv

•
Ara
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 02-08-2025, 04:32
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping