19-03-2023Saat:21:23
Ey Celal sahibi ey kırk gönlü üzüntüden kurtarıp saran! Kaf hürmetine beni koru! Tehlikeler içinde beni güvende kıl, buradan beni hayırlı selametine çıkar!
Konuyu Oyla:
63
167
Günün Duası
|
19-03-2023Saat:21:23
Ey Celal sahibi ey kırk gönlü üzüntüden kurtarıp saran! Kaf hürmetine beni koru! Tehlikeler içinde beni güvende kıl, buradan beni hayırlı selametine çıkar!
21-03-2023Saat:21:29
Ya Rabbi! Mihnet düğümleri seninle çözülür... Zorluklar seninle aşılır... Kurtuluş ferahlığına seninle kavuşulur, bizi felaha eriştir. İlahi! Her müşkülümüzde çağırdığımız sensin! Musibetlerde sığınılacak sen! Felaketleri def edecek olan sensin! Sıkıntıları giderecek olan sen! El açtık, kapına geldik bizi boş döndürme!
22-03-2023Saat:18:55
Allah'ım! Ramazan için bize güç ver azim istek gayret ver bizi sağlıkla huzurla Ramazana kavuştur. Onu bize bereketli kıl ve bizi Kadir gecesini bulanlardan onda ibadeti zirve yapanlardan ve cennetine aldıklarından kıl amin.
24-03-2023Saat:20:11
Allah’ım beni bağışla. İçime ferahlık ver. Katında güzellikler ve sabır nasip et. Hayırlı kapılar aç kapanan kapının önünde beyhude bekletme. Senden uzaklaştırma, sana uzak olanla yoldaşlık ettirme. Kalbime istikamet ver. Bana yazılmayana gönül bağlamaktan koru.
25-03-2023Saat:22:22
Yüceler yücesi Allah'ım! Sen’in o engin lütuf ve kereminden başlangıcı ve sonuçları itibariyle içi de dışı da güzel olan en kapsamlı hayırları istiyoruz. Bu hayırları bize nasip eyle
26-03-2023Saat:14:52
Allah’ım beni bağışla. İçime ferahlık ver. Katında güzellikler ve sabır nasip et. Hayırlı kapılar aç kapanan kapının önünde beyhude bekletme. Senden uzaklaştırma, sana uzak olanla yoldaşlık ettirme. Kalbime istikamet ver. Bana yazılmayana gönül bağlamaktan koru ?
27-03-2023Saat:05:35
“…Rabbimiz! Günahlarımızı bağışla, kötülüklerimizi sil ve bize iyilerin ölümünü nasip et.”
[Âl-i İmrân Suresi, 193]
27-03-2023Saat:09:14
Ey hatalarını fark edip, pişmanlıkla kendisine yönelenleri kabul eden Sevgili Rabbimiz! Bize de hata, kusur, günah ve isyanlarımızdan dönmeyi nasip eyle.
30-03-2023Saat:09:38
“ Rabbimiz! Peygamberlerin aracılığıyla bize vaad ettiklerini ver bize; kıyamet gününde bizi rezil etme. Sen asla sözünden caymazsın.”
[Âl-i İmrân Suresi, 194] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|