BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 57. BÖLÜM FRAGMANI
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 57. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Zeyno_ZEN
Konuyu Oyla:
0
204
ATV Ben Bu Cihana Sığmazam Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 57. BÖLÜM FRAGMANI BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 57. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
13-02-2024Saat:03:38
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 57. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Töze’nin Leyla’yı yaralamak için savurduğu bıçak ona değil Fatma’ya saplanmıştır. Fatma revirde yaralı halde yatarken Töze onu dışarıdaki çocuğuyla tehdit ederek cezaevi savcısına onu yaralayanın Leyla olduğunu söylemesini ister. Durumu öğrenen Cezayir, Töze’nin kocasını bulur ve Fatma’nın çocuğunu elinden kurtararak tehditin kalkmasını sağlar.
Öte yandan kardeşinin Bükreş’te gizli bir CIA tesisinde tutulduğunu öğrenen Gardaşov, Ayvaz’la birlikte Romanya’ya gider. Eskiden CIA için çalışmış yerel bir işbirlikçinin yardımıyla kardeşini kurtarmaya çalışırken yakalanır ve kardeşinin yanına hücreye atılır. Artık onu ve kardeşini oradan çıkarabilecek tek kişi vardır; Cezayir Türk. Zeyno_ZEN
21-02-2024Saat:03:55
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 58. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Hapishanede zor günler geçirmekte olan Leyla’nın hayatı tehlikededir. Cezayir bir an önce Leyla’nın masum olduğunu kanıtlamak için çalışır. Cancal Aga’nın planları Leyla’nın cezaevi günlerini tehlikede geçirmesine sebep olur.
Cezaevinde çıkan bir kavga nedeniyle, Cezayir'e Leyla’dan kötü haber gelir. Erman, Cezayir’i güçsüz bırakmak için Atakan’ı öldürmek ister. Cancal Ağa’nın, Cezayir’e olan nefreti kontrolden çıkar. Cezayir’in ürettiği silahları kaçırıp terör örgütlerine satmak istemektedir. Suçu da Cezayir’in üzerine atacaktır. Ama planı hapishaneden yeni çıkan ve şehirdeki nakliye işlerini kardeşleriyle organize eden Behçet bozar. Artık masada yeni bir kişi vardır. Behçet... Zeyno_ZEN
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 59. BÖLÜM FRAGMANI BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 59. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
05-03-2024Saat:06:49
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 59. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Leyla’yı cezaevinden kurtaracak şahit sürpriz bir şekilde devre dışı kalır. Cezaevine tekrar gönderilen Leyla’nın hayatı tehlikededir. Cezayir, hamile olduğunu öğrendiği karısı ve çocuğunu kurtarmak için harekete geçer. Kendisine ve ailesine saldıran düşmanları cezalandırmaya karar verir.
Cezayir, her şeyin arkasında olduğunu düşündüğü Erman'dan intikam alma yemini eder ve Cancal Ağa’yı aramaya başlar. Erman ise masanın yeni üyesi Behçet’i kullanarak ona büyük bir sürpriz hazırlar. Cezayir planının ilk hamlesini yaptığında yaklaşan büyük savaşın da fitilini ateşlemiş olacaktır. Zeyno_ZEN
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|