23-09-2022Saat:23:23
Allahım geçmişten gelen bana faydası olmayan,üzerimde yük oluşan ,ilerlememe engel olan tüm inançlar ve duygulardan arınmayi seçiyor yerine senin nurdan sevgi enerjinin dolmasını kalbimle niyet ediyorum
Konuyu Oyla:
2
79
Günün Niyeti
|
23-09-2022Saat:23:23
Allahım geçmişten gelen bana faydası olmayan,üzerimde yük oluşan ,ilerlememe engel olan tüm inançlar ve duygulardan arınmayi seçiyor yerine senin nurdan sevgi enerjinin dolmasını kalbimle niyet ediyorum
25-09-2022Saat:13:21
Allahım bildiğim bilmediğim tüm helal kaynaklardan bana bolluk ve bereketini göndermeni niyet ediyorum...
27-09-2022Saat:14:21
Ölümlü düşündükçe alıştayım mutluluğun, huzurun ,şansın, başarının, sevginin,şifa enerjilerinin bolluğun bereketin hayatıma girmesine tum kalbimle niyet ediyorum...
Çok şükür binlerce şükür
28-09-2022Saat:04:46
10 saniye Gözlerini kapat 4 birimde nefes al dört birim nefesini tut 8 birimde ağzından yavaşça boşalt ve yaşamın tüm hediyelerini alabilmeyi deneyimleyebilmeyi sınırlarımın Ötesine geçebilmeyi ve bunu engelleyen tüm blok kajlarımdan Kök inançlarımdan duyumlarımdan yargılarımdan kınamalarımdan aktarımlarımdan özgürleşmeye niyet ediyorum
29-09-2022Saat:22:12
Harcadığım tüm paraların bana katlanarak geri dönmesine zenginliğimin sağlığımla huzurumla birlikte artmasına niyet ediyorum...
01-10-2022Saat:15:07
Tüm yaşadıklarımın bana öğretisini fark etmeyi,hayat yolumda ruhen ve bedenen daha da ilerlemeyip özüme kavuşup SAFi INSAN olmaya niyet ediyorum,kalbimle de onaylıyorum şükürler olsun...
Alıntı
02-10-2022Saat:12:38
Günden güne ozdegerimi daha da fark edip kendimi önemsiyorum sevgi dolu ve güçlü biriyim kendimi her halimle kabul edip sevgiyle kucaklamaya niyet ediyorum...
Şükürler olsun...
04-10-2022Saat:20:31
Bütün karmalarımı iptal ediyorum bilinç altı blokajlarımdan arınmaya niyet ediyorum atalarımdan aldığım şu an ilerlememe engel olan karmalarımdan arınmaya niyet ediyorum bilmediğim karmalardan arinmayi seçiyorum...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|