28-03-2023Saat:05:29
ADIM FARAH 5. BÖLÜM FRAGMANI
ADIM FARAH 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Konuyu Oyla:
0
72
NOW Adım Farah Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
29-03-2023Saat:07:53
ADIM FARAH 5. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Tahir'den gelen donör müjdesi ile Farah, Mehmet'e tanıklık yapmaktan vazgeçer. Mehmet'in Farah'ın peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Olayların ardından Aga ile Tahir büyük restleşirler ve Tahir için hem Farah'ı hem de kendisini koruması gereken belirsiz bir süreç başlar. Farah'ın inadını güzellikle kıramayacağını anlayınca; Mehmet oyunu daha sert oynamaya karar verir. Amacı Farah'ın sınır dışı edileceğini sanmasını sağlayıp tanıklığa zorlamaktır. Olayların beklenmedik bir şekilde kontrolden çıkmasıyla ise Farah'ın deport korkusu gerçeğe dönüşür. Tahir, Farah'ı kurtarmak için artık zamana karşı yarışmak zorundadır. Farah, Tahir'in de çabasıyla kurtulur belki ama bu macera Tahir ve Farah'ın öngöremediği yeni bir problemin de kapısını aralamıştır. ![]() ![]() ![]() ADIM FARAH 6. BÖLÜM FRAGMANI ADIM FARAH 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI ![]() ![]()
04-04-2023Saat:06:59
ADIM FARAH 6. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Farah'ın yalan söylediğini öğrenen Tahir büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır. Artık Tahir'in evinde kalamayacağını düşünüp, eve dönmek için hazırlanan Farah, Tahir'i karşısında bulur. Tahir ona bir şans daha verse de, Farah kendi doğrusundan vazgeçemez ve yüzleşmeleri kaçınılmaz olur. İfade vermekten başka bir çaresi kalmayan Farah'ın kapısını ise tüm problemlerini çözüme kavuşturmak için hiç beklenmedik sürpriz bir misafir çalar. Farah ise Tahir'in sürpriz teklifinden çok etkilenmiştir. Ancak bu sırada Mehmet, Gönül'ün erkek arkadaşının Kaan olduğunu öğrenir ve gözü hiçbir şeyi görmez ve Kaan'ı tutuklar. Mehmet'in Tahir'e teklif edeceği anlaşma ise, tüm olayları başka bir yöne saptıracaktır. ![]() ![]() ![]()
12-04-2023Saat:11:28
ADIM FARAH 7. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Farah ve Tahir, Bekir’in akıbetini bilmeden kaçak durumunu düşerler. Tahir, kendi hayatı pahasına anne ve oğlu kimsenin bulamayacağı bir dağ evinde saklayacaktır. AGA, Kaan tutuklanınca delil olan silahı Tahir’in verdiğini düşünmektedir. Tahir bu durumun farkında ve akıbetine razıdır. Farah ve oğlunu kurtarıp, kendisini feda etmeyi düşünürken son bir muradı vardır; aile gibi, huzurlu son bir gün geçirmek… Farah, Tahir’in ne sakladığını, ne yapacağını anlayacak mıdır? Farah, arkasında bıraktığı geçmişini ilk defa birisiyle paylaşacaktır. Tahir Lekesiz’le. Mehmet zafer kazandığını, cinayeti çözdüğünü düşünmektedir. Böylece hem katili yakalamış, hem kız kardeşine kadar sokulan bu tehlikeyi bertaraf etmiştir. Ama unuttuğu bir şey vardır: Gerçek öyle veya böyle ortaya çıkar. Cinayeti gerçekten Kaan mı işlemiştir? Yoksa arkasında bambaşka bir komplo mu vardır? Akıncı ailesi içindeki dengeler Bekir’in bıçaklanması, Kaan’ın tutuklanması akabinde değişecek, sarsılacaktır. Bade, kendisini sahipsiz ve ihanete uğramış hissedecektir. Ali Galip’in Orhan’a yapacağı tehdit ziyareti geçmişin perdesinin bir nebze daha aralayacaktır. Bu iki adamın geçmişten ortak bir günahı mı vardır? Ne Tahir, ne Farah ne de Akıncılar ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|