09-09-2024Saat:13:42
KARA AĞAÇ DESTANI TANITIM FRAGMANI (YENİ SEZON)
KARA AĞAÇ DESTANI 2. TANITIM FRAGMANI (YENİ SEZON)
KARA AĞAÇ DESTANI 16. BÖLÜM FRAGMANI (YENİ SEZON)
KARA AĞAÇ DESTANI 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI (YENİ SEZON)
Zeyno_ZEN
Konuyu Oyla:
0
85
TRT 1 Kara Ağaç Destanı Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
09-09-2024Saat:13:42
KARA AĞAÇ DESTANI TANITIM FRAGMANI (YENİ SEZON) KARA AĞAÇ DESTANI 2. TANITIM FRAGMANI (YENİ SEZON) KARA AĞAÇ DESTANI 16. BÖLÜM FRAGMANI (YENİ SEZON) KARA AĞAÇ DESTANI 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI (YENİ SEZON) Zeyno_ZEN
11-09-2024Saat:22:17
KARA AĞAÇ 16. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Büyük sırrı öğrenen Ömer için karar vakti gelmiştir. Ömer’in önünde artık iki yol vardır; ya susacak ya da her şeyin hesabını soracaktır. Sultan, Asiye ve Raziye, Ömer’i durdurmaya çalışsa da Ömer’in kararı ne olacaktır?
İçine şüphe düşen Celal Ağa, Raziye’nin doğumunu araştırmaya başlamıştır. Bu araştırma sonucunda Ayten’in, Raziye’nin ebesinin kızı olduğunu öğrenir. Asiye, Raziye ve Naile’yi karşısına alan Celal Ağa hakikati öğrenmek için şiddetle üzerlerine gider. Sevdiklerinin tehlikede olduğunu öğrenen Ömer, bu olay üzerine kararını verir. Artık geriye tek bir soru kalmıştır. Büyük sırrı öğrenen Celal Ağa ne yapacaktır? Zeyno_ZEN
KARA AĞAÇ DESTANI 17. BÖLÜM FRAGMANI KARA AĞAÇ DESTANI 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
KARA AĞAÇ 17. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Asiye ve Naile’den hesap sormak isteyen Celal Ağa, onları sığındıkları Durdu Ana’nın konağından çıkarmak için bir oyun oynar. Asiye’yi konağa getirmeyi başaran Celal Ağa, onunla derin bir yüzleşmeye girer. Asiye için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ömer, Celal Ağa’nın yaptığı haksızlıkların bedelini ödemesini ister. Savcı ile görüşen Ömer, Celal Ağa ile ilgili bir delil bulmak zorundadır. Ömer, Gülnaz’dan Kadri’nin yaşadığını öğrenir. Kadri’yi ikna etmekten başka çaresi yoktur. Celal Ağa, Ömer’in Kadri’nin peşinde olduğunu öğrenince ne yapacaktır? Zeyno_ZEN
KARA AĞAÇ DESTANI 18. BÖLÜM FRAGMANI KARA AĞAÇ DESTANI 18. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
28-09-2024Saat:03:57
KARA AĞAÇ 18. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Ömer’in tutuklanarak cezaevine gönderilmesi herkesi şaşkına çevirir. Sultan, Ömer’in masum olduğunu, her şeyi Celal Ağa’nın yaptığını ispatlamak için çabalar. Savcı da Sultan’a destek verir ve Celal Ağa’nın konağında arama emri çıkartır. Bunu haber alan Celal Ağa ne yapacaktır? Savcı ve Sultan konakta bir delil bulabilecekler midir?
Asiye konakta hapis hayatı yaşarken Celal Ağa’nın ona yeni bir bedel ödeteceğinden habersizdir. Naile’nin kaderi ise İlyas’ın ellerindedir. Asiye ile vedalaşan Naile’ye İlyas merhamet edecek midir? Celal Ağa düşmanlarıyla bir bir hesaplaşırken hiç beklemediği bir yerden saldırı alacaktır. Aklındaki tek soru bu gizli düşmanın kim olduğudur. Çok geçmeden cevabını da bulacaktır. Bu gizli düşman abisi Alaz Ahmet’ten başkası değildir. Zeyno_ZEN
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|