SİYAH KALP 27. BÖLÜM FRAGMANI
SİYAH KALP 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Konuyu Oyla:
1
75
Show Siyah Kalp Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
SİYAH KALP 27. BÖLÜM FRAGMANI SİYAH KALP 27. BÖLÜM 2. FRAGMANI ![]() ![]()
02-04-2025Saat:17:06
SİYAH KALP 27. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Halil, büyük bir adım atıp Melek’in karşısına çıktığında Melek neye uğradığını şaşırır. Babası ona karşı ılımlı görünse de Melek ondan hem geçmişte yaşadıkları zorlukların hem de annesine yaptıklarının hesabını soracaktır.
Cihan, Melek ile huzur içinde yaşamaya çalışsa da ailesinin sorumlulukları onun peşini bırakmaz. Beklenmeyen büyük bir hamle Cihan’ı çileden çıkaracaktır. Sumru, Halil’in gelişinden habersizken Tahsin ve çocuklarıyla birlikte büyük bir ailenin hayalini kurmaktadır. Nuh ve Melek ise Halil’in gelişinin her şeyi altüst etmesinden korkmaktadır. Kaldıkları ikilem onları büyük yüzleşmelere sürükleyecektir. ![]() ![]() SİYAH KALP 28. BÖLÜM FRAGMANI SİYAH KALP 28. BÖLÜM 2. FRAGMANI ![]() ![]()
16-04-2025Saat:21:41
SİYAH KALP 28. BÖLÜM BASIN ÖZETİ İkizler, Sumru’yu en büyük kabusu Halil ile karşı karşıya getirmiştir. Sumru için bu yüzleşme onların beklediğinden de ağır olacak, Halil’in açıklamaları Sumru’yu şaşkına çevirecektir.
Hikmet’in vasilikten çekilme şartları Cihan ve Tahsin’i zorlar. Bu hamle ise aslında Hikmet’in büyük planının bir parçasıdır. Harika’nın söylediklerine içerleyen Sevilay kendi için büyük bir adım atar. Bu adım onu yeni olaylara sürükleyecektir. Halil sadece Sumru’nun karşısına çıkmakla yetinmez, Sumru’nun sevdikleriyle arasına da kuşku tohumları ekmeye devam eder. Geçmişiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalan olan Sumru’yu büyük sınavlar beklemektedir. ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|