15-09-2022Saat:18:08
G2cmiste yaşadığım tüm deneyimleri kabul ediyorum hepsine bugün kü ben yaptikalri için teşekkürler yeni bir ben olmaya hazırım değişimi kabul ediyorum
Konuyu Oyla:
4
130
Günün Köşesi Günün Olumlaması
|
15-09-2022Saat:18:08
G2cmiste yaşadığım tüm deneyimleri kabul ediyorum hepsine bugün kü ben yaptikalri için teşekkürler yeni bir ben olmaya hazırım değişimi kabul ediyorum
16-09-2022Saat:21:09
Düşüncelerimin farkındayım olumsuz tüm düşüncelerimi dönüştürmeyi seciyorum
21-09-2022Saat:21:12
Özgüvenimi sarsan tüm olayları ve insanlari affediyorum bana kattıkları deneyim için teşekkür ediyorum kendi değerimi bilmeyi seciyorum
24-09-2022Saat:17:52
KENDİMİ BUGÜNÜN TÜM HEDİYELERİNE FARKINDALIKLARINA SEVİNÇLERİNE AÇIYORUM...
Kendimi olduğum gibi sevmeyi, olduğum gibi kabul etmeyi, olduğum gibi onaylamayı seçiyorum. Kendime BEN olma izni veriyorum. Kendime özgür olma izni veriyorum. Kendime gerçek kimliğimi keşfetme ve gerçek gücümü uyandırma izni veriyorum. Gerçek gücüme ve özüme ulaşmamı engelleyen tüm sahte ihtiyaçlarımı işlevsiz korkularımı ve zararlı inançlarımı tamamen bırakıyorum. Kendimi yargılama,suçlama ve cezalandırma ihtiyaçlarımı tamamen bırakıyorum..... Kendime bu hayatı dolu dolu bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde muhteşem deneyimlerle yaşama izni veriyorum... "Sevgili Yüksek Benliğim; Seni, yaşamıma, bereketi, bolluğu, neşeyi, huzuru, zenginliği, ihtişamı, sağlığı ve mucizeleri çekmen için programlıyorum. Biliyorum ki, sen bunun için gereken yaratıcılığa ve sınırsız güce sahipsin. Çünkü sen benim İlahi kaynakla bir olan bağlantımsın. Para ve her konudaki zenginlik enerjisini; yaşamıma, kolaylıkla ve çabasızca çekiyorum. Tüm dünyada ilahi kaynakta herşey, bana ve diğerlerine yetecek kadar bol ve bereketli. Yeryüzü; zenginliklerle doludur ve kaynaklar, herkes için yeterlidir. Öyle zenginim ki, bunu diğer herkesle de paylaşabiliyorum. Paylaştıkça, zenginleşiyorum. Tüm enerjimi, bolluğa ve mutluluğa yoğunlaştırıyorum. Yaratılan tüm mucizevi varlıklar, ilahi kaynaklardan yeterince faydalanabilsin, bunun mutluluğu yaşamımızın tüm alanlarına yansısın İnancının gücüyle başarabileceklerinin ve sahip olabileceklerinin bir sınırı yok güzel insan. Önemli olan kalpten inanmayı başarabilmen. Şimdi güçlü bir inançla tam 3 kere hafif sesli bir şekilde tekrarla; . ⚜️Güzelliklerin bana doğru geldiğine, mucizelerin artık bana çok yakın olduğuna ve hak ettiğim tüm nimetlerin bana geleceğine kalbimin en derininden inanıyorum. . ⚜️Ve öyledir ! Alıntı
25-09-2022Saat:13:28
Yaşadığım her anıyı bir deneyim olarak kabul ediyorum an da kalıp hayatin keyfine varıyorum yaşamak çok güzel
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|