Ziyaretçi.
Hoş geldin! Forumun tadını çıkar.

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 130
Günün Köşesi Günün Olumlaması
Hayat beni her zaman destekliyor ben kendime inanmayı ve güvenmeyi sectim hayat benim için sevgi dolu ve huzurlu hale geldi,bütün güzellikleri ve nimetleri sevgiyle onaylıyorum....
images?q=tbn:ANd9GcT0IQ_CfHNS7i5FPcTYIhO...w&usqp=CAU
[-] The following 1 user Likes Kıvılcım's post:
  • KarFırtınası
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Evrensel yaşam enerjisinin, bulunduğumuz yaşamı planlarken yaşamımıza taşıdığımız ve getirdiğimiz, yaşamımıza şu an tesir eden ve etmeyen tüm negatif potansiyelin karmik kayıtlarımızdan, DNA kayıtlarımızdan, bilinçaltı kayıtlarımızdan, kan hattımızdan, atalar kayıtlarımızdan, geçmiş yaşam kayıtlarımızdan, ruhsal kayıtlarımızdan, akaşik kayıtlarımızdan ve hücresel hafızamızdan temizlenmesini, dengelenmesini , şifalanmasını ve karmamızın sebebiyet vermekte olduğu tüm mental, duygusal , fiziksel blokajlarımızdan arınmamızı ve bütüncül düzeyde dengelenmemizi, tüm boyutlarda, katmanlarda ve bedenlerde titreşimlerimizin yükselmesini, auramızın onarılmasını , tüm çakralarımızın, eril dişil alanlarımızın dengelenmesini, şifalanmasını, bolluk bereket kanallarımızın açılmasını, bizim bolluğa berekete ulaşmamıza engel olan bütün alanların şifalanmasını ,karmik bağlardan,borçlardan kaynakli blokajlarımızın açılmasını ve şifalanmasını sevgiyle kabul ediyoruz.

Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Hayatımın geri kalanını benı destekleyen ve güldüren destekleyen ve ne olursa olsun özel hıssetıren insanlarla geçirmeyı secıyorum...
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Hayatımın her alanında bolluğu bereketi hissediyorum ıhtıyacım olan para kolaylıkla benı bulur ben para mıktanısıyım bolluğu bereketi kendime çekiyorum..
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Merhabalar. Bugünün olumlaması: Ben sevgiyim, ışığım, aşkım. Etrafıma neşe ve ışık saçıyorum.
Kendimi kolaylıkla ve rahat şekilde ifade edebilirim.
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
⚡ŞİMDİYE KADAR PARAMA KOYDUĞUM TÜM SINIRLARI ENGELLERİ TÜMÜYLE BIRAKMAYI SEÇİYORUM.
⚡BEN PARAYA OLAN DİRENÇLERİMİ SERBEST BIRAKIYORUM VE GÜVENDEYİM.
BOLLUK BEREKET İÇİNDEYİM
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Tercihlerimi görüyorum. Tecrübeye dönüştüklerini kabul ediyorum. Hayatın sürprizlerine açığım.
Sevgiyle
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Geçmişte ayda kazanacağım parayla iligi tüm niyetlerimi, kendime verdiğim tüm sözleri, isteklerimi ve oluşturduğum tüm bilinç durumlarını siliyorum. Eski niyetlerimin etkisinden kurtuluyorum. Eski niyetlerim şimdi tamamen silindi. ****AYDA EN AZ 10 BİN TL KAZANMAYI SEÇİYORUM***

Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Geçmişte ayda kazanacağım parayla iligi tüm niyetlerimi, kendime verdiğim tüm sözleri, isteklerimi ve oluşturduğum tüm bilinç durumlarını siliyorum. Eski niyetlerimin etkisinden kurtuluyorum. Eski niyetlerim şimdi tamamen silindi. ****AYDA EN AZ 10 BİN TL KAZANMAYI SEÇİYORUM***

Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Bildiğim ve bilmediğim her yerden hayatıma katkı sunacak zenginliği ve şansı alanıma çekiyorum...
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü: