Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Yaşam
›
Astroloji Ve Fallar
›
Astroloji
›
Günlük Burç Yorumları
v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
›› v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
Burçlar 19 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 1
Burçlar 19 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları
angelic

Moderator

*
<font color=green>Moderatör
Yorum Sayısı: 106
Konu Sayısı: 49
Rep: 0
Teşekkürler:
5 mesaj içinde teşekkür verildi.
19-10-2022Saat:01:29 (Son Düzenleme: 20-10-2022Saat:11:02, Düzenleyen: Zeyno.)
22-agustos-2017-sali-a802343e7cc34bef1b8a.jpeg

KOÇ
Günün Ruh Hali: Sitemler Artıyor

Rehavete kapılıp yapılacakları ertelemek ve elini hiçbir şeye sürmemek isteyebilirsin. Kaygı duyduğun konularla ilgili yakın bir arkadaşından ya da bir aile bireyinden destek alabilirsin. İlişkinde yaşadığın sorunlarla ilgili keskin kararlar arifesinde olabilirsin. İhmal ettiğin çevrenden sitemler duymaya hazır ol.

BOĞA
Günün Ruh Hali: Güzel Günler Yakın

Güzel günler artık kapında ancak sakin ve yavaş ilerlemen gerekecek. Sürüncemede kalan gönül ilişkin bugün bir sonuca bağlanabilir. Eğer iş arayışı içinde olan bir Boğa burcuysan beklediğin haberi alabilir, planlarını netleştirebilirsin. Aceleci tavırların bir yerde sevdiğin bir eşyayı unutmana sebep olabilir.

İKİZLER
Günün Ruh Hali: Erteleme Günündesin!

Biraz karışık ve yorgun bir gün geçirebilirsin. Önemli kararlarını ertelemeyi tercih edebilir, yapacağın toplantılarda adaptasyon sorunu yaşayabilirsin. Görüşmediğin kişilerden gelen ani telefonlar hızlı bir planla buluşmalara dönebilir. Eğer ailesinden uzak yaşayan ya da mesafeli davranan bir İkizler burcuysan onlarla ilgilenmeni gerektirecek haberler alabilirsin.

YENGEÇ
Günün Ruh Hali: Şaşırtıcı Haberler Alıyorsun

Eğer evli bir Yengeç burcuysan eşinin sürekli hayatına müdahale etmesi, kendini baskı altında hissetmene ve aranızın bozulmasına sebep olabilir. İş yerinde bugünden sonra köklü değişimler olabilir. Ummadığın bir insanın işten çıkması ya da çalıştığın iş yerinin satılma haberleri gibi durumlar şüphelenmene de neden olabilir

ASLAN
Günün Ruh Hali: Sorunlar Bitiyor

Sorunlarının dur durak bilmediğini düşünüyorsun ama bitiyor. Sorumluluğunu aldığın ailen sana bu konuda yardımcı olabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan sevgilin ciddi konularla karşına gelebilir. Kendini radikal bir değişim yapmak, evini değiştirmek, saçını kestirmek gibi planların içinde bulabilirsin.

BAŞAK
Günün Ruh Hali: Dengeler Değişiyor

Dengeler değişmiş ama senin bugün haberin oluyor. Özellikle hizmet sektöründe çalışan bir Başak burcuysan iş yerinde işler senin için biraz karışabilir. İş arkadaşının işe gelmemesi ya da işten ayrılması senin daha da yoğun olmana neden olacak. Hafta sonu ailenin davetine katılmama fikrini değiştirebilir, gitme kararı alabilirsin.

TERAZİ
Günün Ruh Hali: Güven Problemi Yaşıyorsun

Mesafe koyduğun insanların, senin tanıştırdığın kişilerle görüştüğünü duyabilirsin. İnsanlara güvenme konusu tekrar gündeminde. Eğer kendi işini yapan bir Terazi burcuysan bugünden sonra sakin adımlar atmaya dikkat etmelisin. Akşam yakın bir arkadaşınla buluşma planının değişmesi seni mutlu edecek.

AKREP
Günün Ruh Hali: Düzen Kuruyorsun

Yolunda gitmeyen her şeyi yoluna koyma zamanı. Ertelediğin görüşmeyi bugün gerçekleştirmek isteyebilirsin. Gönüllü olarak çalıştığın yardım kuruluşunun etkinliğine katılabilir, uzun zamandır görmediğin bir dostunla karşılaşabilirsin. Günün akışı senin için hızlı olurken, gün sonunda yetiştiremediğin işler olabilir.

YAY 
Günün Ruh Hali: Motivasyonun Artıyor

İşinle ilgili konularda pratikliğinle sorunları çözmekte bugün çok başarılı olacaksın. İşlerinin iyi gitmesi motivasyonu arttırırken, yakınlarını biraz ihmal ettiğinin farkında olmalısın. Özellikle aynı şehirde yaşadığın kardeşine ya da kardeş kadar yakın gördüğün kuzenine zaman ayırmaman bir anda aile sorunu haline gelebilir.

OĞLAK
Günün Ruh Hali: Merkezin Sensin!

Artık herkesin sana dert anlatmasını istemiyorsun. Kendine ayırmak istediğin bugün çok da beklediğin gibi gitmeyecek. Bir arkadaşının plansız sana gelmesi senin de gündemini değiştirecek. Eğer işinden yeni istifa eden bir Oğlak burcuysan tazminat gibi maddi konularla ilgili beklemediğin gelişmeler yaşanabilir. Gün senin için şaşırtıcı bitecek.

KOVA
Günün Ruh Hali: İletişime Açıksın

Kariyerinden beklentin çok daha fazla ancak şu an çalıştığın iş yerin bunu karşılamıyor. İşyerinde isteklerinin engellemesi isyan etmene sebep olabilir. İlişkisi olamayan bir Kova burucuysan bir süredir ilgini çeken kişiyle iletişime geçmek isteyebilirsin. Pratik zekân ile karşındakini kendine hayran bırakabilirsin.

BALIK
Günün Ruh Hali: Yoğunlaşıyorsun

Eğer kendi işini yapan ya da bugün fazla mesaiye kalan bir Balık burcuysan artık bu kadar yoğun çalışmanın seni fazlasıyla yorduğuna karar vereceksin. Akşamüzeri, aile büyüklerinin alacağı kararlar canını sıkacak olsa da sonrasında yapılan konuşmalarla rahatlayacaksın. Sağlığın konusunda radikal kararlar alıyorsun.

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Kıvılcım

Kaybetmek Mevsimleşti İçimde

*
<font color=purple>Admin
Yorum Sayısı: 9,200
Konu Sayısı: 2,983
Rep: 1
Teşekkürler:
310 mesaj içinde teşekkür verildi.
19-10-2022Saat:02:49
BOĞA
Günün Ruh Hali: Güzel Günler Yakın

Güzel günler artık kapında ancak sakin ve yavaş ilerlemen gerekecek. Sürüncemede kalan gönül ilişkin bugün bir sonuca bağlanabilir. Eğer iş arayışı içinde olan bir Boğa burcuysan beklediğin haberi alabilir, planlarını netleştirebilirsin. Aceleci tavırların bir yerde sevdiğin bir eşyayı unutmana sebep olabilir.

Hadi bakalimSmile
3876eb0386b1cd65957a333a2216feb6e4898f61.gifv

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 07-10-2025, 19:28
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform