Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Yaşam
›
Astroloji Ve Fallar
›
Astroloji
›
Günlük Burç Yorumları
v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
›› v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
Burçlar 23 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 1
Burçlar 23 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları
angelic

Moderator

*
<font color=green>Moderatör
Yorum Sayısı: 106
Konu Sayısı: 49
Rep: 0
Teşekkürler:
5 mesaj içinde teşekkür verildi.
23-10-2022Saat:15:08
KOÇ
Günün Ruh Hali: Döngün Yenilenecek

Gündeminin ana belirleyicisi ikili ilişkiler olacak. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, partnerinin sosyal medya hesaplarını kontrol altına almak isteyebilir ve çeşitli tartışmalar yaşayabilirsin. Karşındakinden en büyük beklentin dürüstlük olacak. Kendini yeni bir döngüye hazırlayacaksın.

BOĞA
Günün Ruh Hali: Ketum Davranacaksın

Evli bir Boğa burcuysan ve son zamanlarda partnerin ile arandaki iletişim akışında bozulmalar varsa araya üçüncü kişileri sokmak istemeyeceksin. Konuşulanları kendine saklamanın faydasını görecek, fikir almak veya içini dökmek için bile olsa kimseyle paylaşımda bulunmak istemeyeceksin.

İKİZLER
Günün Ruh Hali: Özgüvenin Artacak

Gözlerin yenilenmeyi görmek istiyor. Dış görünüşünü yenileme isteğin artarken; kişisel ihtiyaçlarına ve zevklerine para harcamaktan kaçınmayacaksın. Hayallerin için harcadığın emeklerin karşılığını alıyorsun. Hareketliliğini artıracak ve kolayca adapte olacaksın. Hiçbir konuda çekingenlik yaşamayacak kadar özgüvenlisin!

YENGEÇ
Günün Ruh Hali: Sabrının Mükafatı Yolda

Sabrının sonunda selamet var! Ertelenenler veya iptal olan birtakım olayların canını sıkmasına izin vermeden, hedeflerini aksatmadan ilerliyorsun. Bu ilerlemenin de karşılığını alacaksın. Dış görünüşünde kendinde dahil olmak üzere herkesi şaşırtacak radikal değişimler yapabilirsin.

ASLAN
Günün Ruh Hali: Konfor Arayışındasın

Yaşam alanında yenilik arayışı içindesin. Konfor alanını ve rahatını oldukça önemseyecek evinde yapacağın yeniliklerde önceliğini buna göre organize edeceksin. Bir süredir sağlığınla ilgili endişe ve şikayetlerin varsa daha fazla ertelemek istemeyeceksin. Zamanı doğru kullanmak için kendine yeni bir düzen getirebilirsin.

BAŞAK
Günün Ruh Hali: Kendini Koruyacaksın

Stres seviyeni artıran her türlü diyalog ve ortamdan kaçınıyorsun. Sevgin ve iyimserliğin ile ilgili bir durum söz konusu değil ama ikinci kişilerden dolayı huzurunu kaçırmak istemiyorsun. Sağlığın konusunda ipleri eline alman gerekecek. Ertelediğin tetkikleri yaptırmak için kolları sıvayacaksın.

TERAZİ
Günün Ruh Hali: Objektifliğin Sarsılıyor

Telefon konuşmalarının yoğun, düşüncelerinin de derin olduğu bir gün geçirebilirsin. Alacağın haberler gündemini değiştirecek. Objektif kalmakta güçlük çekeceğin bilgiler edinebilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşin ile baş başa romantik bir Pazar geçirmek için plan yapabilirsin.
AKREP
Günün Ruh Hali: Hayatın Hızlanıyor

Güneş ve Venüs, bugün burcuna taşınması hayatının akışını da hızlandıracak. Sürüncemede kaldığın, elini kolunu bağladığını hissettiğin her türlü detayı fırsat yaratarak kökten çözümleyeceksin. Hayata karşı duruşun ve fikirlerin değişimden geçedursun beklemediğin kişilerin iletişime geçmesi şaşkınlığını artıracak.

YAY
Günün Ruh Hali: Sezgilerini Dinliyorsun

Sezgilerinin fısıltılarını daha çok dinleyeceksin. Şüphelendiğin durumların kuruntu olmadığını fark etmen yakın. İkili ilişkilerdeki değişen dinamikler, çevrenle arandaki bağın zedelenmesine neden olabilir. Kimin hayatında kalıp gitmesi gerektiğini daha net görecek ve buna göre önlem alacaksın.

OĞLAK
Günün Ruh Hali: Duvarlarını İndiriyorsun

Meditasyon ve spora ağırlık vermek için günü kendine ayırmak isteyebilirsin. Hem çok eğleneceğin hem de büyük bir aşkla bağlı olacağın biriyle tanışabilirsin. Ördüğün duvarları yıkman an meselesi! Yakın arkadaşının ilişkisel problemleri ve çözüm arayışına destek olmak için yanında olacaksın.

KOVA
Günün Ruh Hali: Maddiyat Gündemini Belirleyecek

Harcamalarının kontrolünü kaybetmen başının sıkışmasına neden olabilir. Borçlarını kapatmak için birikimlerini bozmak keyfini kaçırabilir. Çocukları olan bir Kova burcuysan, gününü onlarla geçirmek ve farklı etkinlikleri deneyimlemek isteyeceksin. Sağlık sorunlarını ertelemeden çözmek için harekete geçiyorsun.

BALIK
Günün Ruh Hali: Kararsız Kalıyorsun

Son zamanlarda daha temkinli ve titiz yaklaşabilirsin bazı konulara. Evinin güvenliğini artırmak için teknolojik ekipmanları tercih etmeye karar verebilirsin. Kişisel bakımına ve dış görünüşüne yapmak istediğin değişimleri çevrenle paylaştığında; bahsi geçen değişimin radikal kararlar barındırdığına dair geri bildirimde bulunabilirler.

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
KarFırtınası

Admin

*
<font color=red>Admin
Yorum Sayısı: 4,261
Konu Sayısı: 2,419
Rep: 0
Teşekkürler:
33 mesaj içinde teşekkür verildi.
23-10-2022Saat:22:42
BAŞAK
Günün Ruh Hali: Kendini Koruyacaksın

Stres seviyeni artıran her türlü diyalog ve ortamdan kaçınıyorsun. Sevgin ve iyimserliğin ile ilgili bir durum söz konusu değil ama ikinci kişilerden dolayı huzurunu kaçırmak istemiyorsun. Sağlığın konusunda ipleri eline alman gerekecek. Ertelediğin tetkikleri yaptırmak için kolları sıvayacaksın.
TkD4M2.gif

Tuğba Yurt Heart

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 07-10-2025, 02:01
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform