Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Yaşam
›
Astroloji Ve Fallar
›
Astroloji
›
Günlük Burç Yorumları
v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
›› v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
Burçlar 30 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Burçlar 30 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları
angelic

Moderator

*
<font color=green>Moderatör
Yorum Sayısı: 106
Konu Sayısı: 49
Rep: 0
Teşekkürler:
5 mesaj içinde teşekkür verildi.
30-10-2022Saat:15:07
KOÇ
Günün Ruh Hali: Risk Alıyorsun

Yönetici gezegenin Mars’ın, hava burcundaki geri hareketi yarın başlıyor. Çevrendeki kişilerle aranda duygusal çekişmeler olabilir. Karşındaki insanlara güven duymak istemen sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. Geleceğini etkileyecek kararlar alırken ciddi risklere göğüs gerebilirsin.

BOĞA
Günün Ruh Hali: Potansiyelini Kullanacaksın

Yaratıcılığını ortaya serecek çalışmaların içinde olacaksın. Toplumsal başarını ön plana çıkartmana da el ayak olacak. Özellikle kişisel tutumun, karşılaşacağın olaylar üzerinde belirleyici roller edinmene neden olabilir. Potansiyelini yanlış kullanmak istemiyor olman, zaman kaybı yaşamak istememenden kaynaklanıyor.

İKİZLER
Günün Ruh Hali: Bağlarını Güçlendiriyorsun

Duygusal bağlarını güçlendirmek istiyorsun. Mücadele gezegeni Mars, yarın hava burcunda geri gitmeye başlıyor. Sevgilin ya da eşinle de sözlü ifadelerde dikkatli olman gerektiğine işaret ediyor. Seni ruhen yoracak ilişkilere meydan okuyabilirsin. İdeallerini gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsin.

YENGEÇ
Günün Ruh Hali: Kendini Değerlendiriyorsun

Kendini değerlendirmek ve bilgilerini arzuladığın gibi kullanmak için birçok fırsatı bir arada yakalayabilirsin. Kişisel değerlerin farkındasın ve gözünden hiçbir şey kaçmıyor. Yatırım konusunda aceleci davranmak istemeyeceksin. Rutinlerini yenileyerek sağlığın için önemli adımlar ekleyeceksin.

ASLAN
Günün Ruh Hali: Pratiksin

Yoğun duygular içinde olsan bile, pratik yönünü ön plana çıkararak, gerçek isteklerini arka plana atmayı başaracaksın. Bugün, hırslarını kullanmak istemeyecek ve mantıklı davranışlarınla çevrene olumlu yaklaşımlar içinde olacaksın. Özellikle yaşamını kolaylaştırmanın yollarını araştırıyorsun.  

BAŞAK
Günün Ruh Hali: Çekimsersin

Aşk konusunda oldukça çekimser davranmakla birlikte sevgilin hakkında arkadaşlarının farklı düşünmesine neden olabilirsin.  Bugün karşılıklı bir sorgulama söz konusu olabilir. Gizlilik seni bir yandan çekici kılabilir fakat olayların olumsuz bir şekil almasına izin vermemeli ve gerekli müdahaleyi zamanında yapmalısın. Sorularının cevabını alamayabilirsin.

TERAZİ
Günün Ruh Hali: Dengeni Koruyorsun

Hayatındaki dengeyi korumak için yaptıklarının faydasını göreceksin. Koşullar seni bazı kararlar almaya itse de geleceğine dair yapacağın çalışmalar sıkı işlerinin takipçisi olmanı işaret ediyor.  Kendini ilişkiler açısından güçlü hissediyorsun; eşin ve çocuklarının kararlarına başkalarının müdahale etmesinden yana olmayacaksın.

AKREP
Günün Ruh Hali: Etrafını Gözetiyorsun

Yönetici gezegenin Mars’ın, hava burcundaki geri hareketi yarın başlıyor. Önümüzdeki günlerde hiç alışmadığın şekilde ilişkilerini değerlendirmeye alacaksın. Sosyal çevrende aranan biri olmana rağmen bugün kulağına gelenler canını sıkabilir. Evren bu süreçte karışık olayları çözmeni, çevrendeki insanlara adeta bir pusula olmanı bekliyor olabilir. 

YAY
Günün Ruh Hali: Detayları Geride Bırakıyorsun

Detay gerektiren her işin peşine koşuyorsun. Kendini fazlası ile yorulmuş hissedebilirsin. Hayallerin için mücadele etmen herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Aydınlık bir gelecek için bugünlerinin kıymetini biliyorsun. Eski sevgilinin iletişime geçme isteğini reddederek önüne bakmak isteyeceksin.

OĞLAK
Günün Ruh Hali: Geleceği Düşünüyorsun

İç sesine kulak veriyorsun. Bu durum özellikle hedeflerinin gerçekleşeceğine dair seni ikna edecek. Mars Retrosu yarın hava burcunda başlıyor. Eğer çocukları olan bir Oğlak burcuysan, çocuklarının hayatı ile ilgili konular gündemine taşınabilir. Onların geleceğini her şeyden çok önemseyeceksin.

KOVA
Günün Ruh Hali: Taviz Vermiyorsun

Güven kırıklıklarının sebeplerini bulacaksın. En başta kendine sonra da çevrene olan güvenini kazanmanın yollarını arayacaksın. Mars Retrosu yarın başlıyor. Doğru bildiğin yolda ilerlemek için hedeflerinden taviz vermeyeceksin. Bu durum bencil gibi görünmene sebep olacak olsa da eleştirilere kulak asmayacaksın.

BALIK

Günün Ruh Hali: Ciddi Konuşmalar Yapıyorsun
Paylaşıma ne kadar özen göstersen de herkesin senin gibi olmadığını gözlemleyeceksin. Hayal kırıklığına uğramış olsan da bunu belli etmeyeceksin. Mars Retrosu yarın başlıyor. Özellikle aile içerisinde sorumluluklarına dair ciddi konuşmalar gündeme gelebilir. Sorumluluklarını yarım bırakan kişiler odak noktası haline gelebilir.

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 07-10-2025, 01:05
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform