02-11-2022Saat:19:27
Bu ay, bolluk-bereket, finansal, aşk hayatınızın şifalanması,beklediğiniz tüm haberleri almanız, huzurlu ve mutlu bir ilişki bulmanız için neler mümkün?
Konuyu Oyla:
1
86
Günün Sihirli Sorusu
|
02-11-2022Saat:19:27
Bu ay, bolluk-bereket, finansal, aşk hayatınızın şifalanması,beklediğiniz tüm haberleri almanız, huzurlu ve mutlu bir ilişki bulmanız için neler mümkün?
03-11-2022Saat:12:32
❓YARGISIZ OLMAK İÇİN SONSUZ OLASILIKLAR NELER?
❓AN’DA VE MERKEZİMDE KALMAM İÇİN NELER MÜMKÜN? ❓BUNDAN DAHA İYİ NASIL OLUR?
03-11-2022Saat:12:43
?Bugün dünden çok daha iyi nasıl olur?
?Bugünün hediyeleri ve mucizeleri nelerdir? ?Bugün hayatıma daha fazla bolluk,bereket,neşe ve ihtişamı nasıl çekebilirim? ?asla sahip olamayacağına inandığım,benim için mümkün olmadığına inandığım nelere sahip olmak aslında benim için kolaylıkla mümkün? ?evrenin benim için planladığı realite nedir? ?beni mutlu edeceğine inandığım hangi mutlu etmeyecek değerlerin peşinden gidiyorum? ?Bana katkı olacağına inandığım aslında katkı olmayan nelere tutunuyorum? ?Hayalimin ötesinde hangi sonsuz olasılıklara sahibim? Evrencim bunu görebilmem,alıp kabul edebilmem için neler mümkün? Alıntı
07-11-2022Saat:12:41
Aslında bir gelir neşe kaynağı olacak başka neler benim aracılıgımla yaratılmak ister?
19-11-2022Saat:22:16
"PARA GİRİŞ AKIŞINI ARTTIRMAK İÇİN DİKKATİMİ BUGÜN NE ÜZERİNE KOYABİLİRİM ?
25-11-2022Saat:16:54
"BUGÜN TIKANDIĞIM BİR KONUNUN ÇÖZÜLMESİ İÇİN HANGİ ENERJİ ALAN BİLİNÇ VE SEÇİM OLABİLİRİM ?”
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|