Yorum Sayısı: 9,200
Konu Sayısı: 2,983
Teşekkürler:
310 mesaj içinde teşekkür verildi.
Yapmanız gereken günde sadece 30 kere;
“Evren paramı alabilir miyim lütfen?”
deseydiniz bu yaşamınızda neler oluştururdu?
Öncelikle paranın kolay kazanılmayacağına dair bakış açılarını temizlememiz ve iptal etmemiz gerekiyor.
Bu realitede “para zor kazanılır “ “para çok fazla emek karşılığı kazanılır” diye bir yargı var zor olduğuna inandığımız birşey gerçekten zorlaşır. O halde her “para kazanmak zor” dediğinde farket ve şu cümleyi tekrar et
Nerede bu bakış açısını satın aldıysam ve bunu kendi gerçeğim yaptıysam bunların hepsini yıkıp yaratımını iptal ediyorum.
Eveeet…
Pod&poc&povads
�Parayla ilgili tüm bakış açılarını ,sınırlamaları, yargıları,beklentileri,sonuçları,redleri,kalıpları şimdi tümüyle yıkıp yeniden yaratımını iptal edelim mi?
EVET yazan herkes için enerjiler çalışsın �
Pod&poc&povsds
Parayla ilgili alan açan bir soru �
Benim parayla ilgili olarak mümkün olduğunu düşünmediğim farklı olasılıklara izin verseydim farklı bir realite gerçekleştirmek için neler mümkün?
EVET yazan herkes için enerjiler çalışsın �
Ya limitsiz nakit para akışınız olsa nasıl olurdu?
Merak duygusuyla sorun lütfen
Buna izin vermeyen herşeyi yıkıp yaratımını iptal edelim mi?
Evet evet evet...
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkürler:
Şükrümün önündeki tüm engelleri yıkıp yaratımını iptal edelim mi???
Evet Evet Evet
Pod&poc&povads
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkürler:
Para realitenizi değiştirmek için kimi ve neyi bekliyorsunuz?
Şimdi bu realitenin ötesinde daha fazla para yaratmakla ilgili neyi seçebilirsiniz?
Bunlarla ilgili her şeyi godzilyon kez yıkıp yeniden yaratımını iptal edelim mi?
??????????
Evet yazan herkes için
enerjiler çalışsın?
Eveetttt
Pod&poc&povads
?Para realitenizi kolaylıkla değiştiremeyeceğiniz bakış açısını nereden satın aldıysanız, nerede bu bakış açısını yarattıysanız ve bunu kendi gerçekliğiniz yaptıysanız bunların hepsini godzilyon kez yıkıp yeniden yaratımını iptal edelim mi?
Eveettt
Pod&poc&povads
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkürler:
Parayı hayatıma davet ediyorum!!!!
Para benim hayatımda her zaman kıymetli!!!!
Sevgiye değer, layıktır,
Para ile uyum içerisindeyim.
Elini kalbine koy; bir gün önce yapmış olduğun mor ışık çalışmasını aktive et(mor ışık aktif ol demen yeterli)
artık 'Işık' kalbinde para ile uyum içerisindeyim. Muhteşem bir harmoni içerisindeyim.
Paranın bana tüm kaynaklardan gelmesinin önündeki tüm negatif sözcükleri ,
ahları ,
blokajları,
yargıları,
empatileri ,
nazarları,
geçmiş inançlarımdan gelen tüm negatif Ata aktarımlarını, anda ve tüm zamanlarımda yıkıp yaratımını iptal edelim mi???
Evet Evet Evet
İptal İptal İptal
Pod&poc&povads
Şimdi ve Şu andan sonra paranın bana tüm kanallardan rahatlıkla kolaylıkla neşeyle oluk oluk akmasına
layığım,
izinliyim ,
güvenli
ŞÜKÜRLER OLSUN
TEŞEKKÜR EDERİM
NOT :Bir ürün almak istediğinizde kendinize bakıp sonra fiyatı pahalıymış bunu harcamayayım sonraya kalsın dediğiniz anda,,,,, düşüncelerinizi yakalayın ve bu kime aitse ?alanına bilinç katıp iade ediyorum ,
diyerek en uygun vakitte tüm kanallardan alanıma gelmesini kabul ediyorum. Belki o ürün size başka biri tarafından hediye edilecek ken engellemiş oluyorsunuz o düşünce şekliyle O yüzden kendinize her şeye layık görmeniz daha beğenme aşamasında engellemeniz kıtlık bilincimizden kaynaklanıyor.
Artık bugünden sonra beğendiğimiz her şeyin yaşantımıza rahatlıkla kolaylıkla alıp kabul edebilmeye niyet ediyoruz.
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkürler:
Bu gün parayla olan ilişkimi yıkıp yaratımını iptal ediyorum??
Geçmişten atalarımdan bana kodlanan DN larımdan bügüne kadar✨?️ Anne karnındaki kopyaladığım ve çevremden aldığım
✨?İmplantlarımı kayıtlarımı etiketlerimi tüm olumsuz paraya olan inançlarımı bakış açılarımı
✨? Tümünü şimdi hemen üçe katlanmış sıralama sistemlerini yıkıp yaratımını godzilyonken
?? iptal ediyorum
??iptal ediyorum
?? iptal ediyorum
✨Şimdi bu olumsuz kayıtlarımın ?
Sıfırlandığını yeniden doğmuş gibi sonsuz sınırsız ✨?zengillik bolluk bereketin ✨?para kaynalarımın ✨?Her daim evrenden talep ettiğinde bana aktığı bilincindeyim ?✨?
Kainatda bolluk bereket para kaynaklarının sonsuz sınırsız oldugunun bilincindeyim ???
Bu bir enerji frekansı buna uyumlanıyorum her talep ettihimde kolaylıkla tüm kaynaklarım çalışıyor✨?️ Servetìn en güzelinin içimdeki yaşam sevinci enerjisi olduğunun biluncindeyim????
Şükürler olsun hamd olsun????
Her daim yaradan tarafından destekleniyoruz bunu bildigim için farkinda olduhum için şükrediyorum????
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkürler:
Çoğu zaman bildiğimiz kaynakların sadece bize para getireceğini düşünüp kaynaklarımızı sınırlayabiliyoruz. Peki ya bilmediklerimiz? Bir anda bir iş teklifi bir para akışı olamaz mı? Elbette olabilir. O halde tüm sınırlar kalksın?
Ve tüm bunlarla ilgili tüm yargılarını, projeksiyonlarını, tanımlamalarını, sonuçlandırmalarını, beklentilerini, sabit bakış açılarını, durdurucu, kısıtlayıcı ne varsa sana ve evrenine hizmet etmeyen dünde kalan her şeyi ve onlarla olan ilişkilerini şimdi tüm sonsuzluk boyunca, sonsuza dek yıkıp yaratımını iptal edelim mi?
⚡ŞİMDİYE KADAR PARAMA KOYDUĞUM TÜM SINIRLARI ENGELLERİ TÜMÜYLE BIRAKMAYI SEÇİYORUM.
⚡BEN PARAYA OLAN DİRENÇLERİMİ SERBEST BIRAKIYORUM VE GÜVENDEYİM.
BOLLUK BEREKET İÇİNDEYİM
EVET, TEŞEKKÜR EDERİM OLDU OLDU OLDU ?
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkürler:
Seçimler yaratır...
Haydi o zaman soralım:
Ve seçelim
Bugün ben kimim ve hangi büyük ve ihtişamlı maceralar yaşayacağım?
Bugün benim eşsizliğim nedir?
Bugün benim sihrim, mucizem nedir?
Bugün kendimi ne kadar onurlandırabilirim?
Bugün beni onurlandıracak kimleri ve neleri yaşamıma ekleyebilirim?
Bugün beni en çok kimler ve neler mutlu eder?
Bugün yaşamımda daha çok Neşe yaratacak hangi enerji, alan, bilinç, seçim, olasılıklar olabilirim?
Bugün işimi genişletecek hangi adımları atabilirim, hangi seçimleri yapabilirim?
Bugün yaşamımı yeniden yaratıyor olsaydım, gerçek neyi seçerdim?
Bugün ben ve bedenim hangi zenginlik, hangi mucize, hangi sihir, hangi bolluk bereket, hangi neşe, hangi kolaylık, hangi ihtişam, hangi katkı olabiliriz?
Bugün işim ile hangi sihri yaratabiliriz?
Bugün benim için başka neler mümkün, mümkün olduğunu düşünmediğim eğer olasılıklara izin verseydim farklı bir Realite gerçekleştirecek olan?
Bundan daha iyi nasıl olur?
Hayatın tümü Bana kolaylık, neşe ve ihtişamla gelir.
İlerlememi engelleyen tüm negatif düşüncelerimi alanına bilinç katarak sahibine iade ediyorum...
Yıkıp Yaratımını İptal edelim mi ???
POD&POC&POVADS
EVET EVET EVET
ŞÜKÜRLER OLSUN
TEŞEKKÜR EDERİM
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkürler:
i PARA MIKNATISI ÇALIŞMASI
??????
KİLİT - ANAHTAR..
☀️Yaşam yolumuzda herşey kendimizden kendimize…
Hatta herşey biziz ve bizden yansıyanlar….
Sende olan sana geliyor.
Senin düşüncelerin duyguların ne ise sana gelenler de aynı sendekiler gibi farkında olsan da olmasan da bilinçli ve bilinçsizce….
Durum buysa
Sorun da sensin çözüm de
Soru da sensin cevap da
?Her sıkıştığında ,
?Her çözüm bulamadığında ,
?Çok borçluyum dediğinde,
?İflasın eşiğine geldiğinde,
Kısaca düğüm'ü çözemediğin her yerde kullan!!!!
??????
??????
Konu ne ise farketmez….
KENDİ ÖNÜNDEN ÇEKİLMEYE HAZIRSAN …..
?????
O konuyu düşün ve
“Ben kilidim , ben anahtarım”
“Ben duvarım, ben kapıyım"
"Açılsın kilitler ,açılsın kapılar "
? Bugün şansı, bereketi, refahı ve sağlığı hayatıma davet ediyorum,
? Refah benim hayatıma hızla gelir ve bolluk bereketim her geçen gün çoğalır,
? Şansım her zaman harika fırsatlar çıkarır ve ben bu fırsatları çok iyi değerlendiririm,
? Kaderim hep iyi yönde hareket eder, ben atacağım adımların farkındayım ve evrenle bir bütün halindeyim,
?Hayatıma bugüne kadara gelen tüm paralar için minnettarım, yeryüzünde bana ulaşmayı bekleyen tüm paralarıda almayı hakediyorum ve kabul ediyorum ,
? Evren bana karşı çok şefkatlidir, benim sevgi enerjim İlahi Yaratıcıdan gelen saf sevgidir..
Kendime hak ettiğim tüm pozitif enerjileri almayı kısıtlayan tüm negatif düşüncelerden şuanda tüm zaman ,boyut , realitelerde yıkıp yaratımını İPTAL EDELİM Mİ????
POD&POC&POVADS
OLDU OLDU OLDU
EVET EVET EVET
ŞÜKÜRLER OLSUN
TEŞEKKÜR EDERİM
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkürler:
Kaosun ve maceranin yaşamımızın bütünüyle sürdürülebilir bir hale getirmesine izin vermeyerek ,talep ettiğiniz "sürdürülebilir geleceğin " açığa çıkmasına izin vermeyen,tüm bakış açılarınızın godzilyon kez yıkıp yaratimini iptal edelim mi?
(ALINTI)
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkürler:
Ben Benim Ben sonsuzluktaki .......(isminizi söyleyin) tüm zamanlarda ve koşullarda bilerek bimeyerek kabul ettiğim, üstüme aldığım, yarattığım, seçtiğim veya bana yüklenmiş, kodlanmış ve artık hiçbir şekilde ihtiyacım olmayan, bana ağır gelen, beni aşağı çeken , engelleyen, zorlayan, kısıtlayan, yükümlülük veya sorumluluk olarak varsaydığım durumları, yükleri, onlarla ilgili ettiğim yeminler, yaptığım anlaşmalar, kendimi bağladığım şartlanma koşullanmalarlaberaber
ŞU ANDAN İTİBAREN
Yüve Yaradanın ve Ruhumun izniyle tüm zamanlarda, katmanlarda ve boyutlarda
İPTAL EDİYORUM...
Artık hepsinden ve onlarla ilgili bağlardan özgürleşmeyi, kendimi serbest bırakmayı SEÇİYORUM...
Ben benim
Ben hafifim
Ben yeniyim
Ben yenideyim...
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
|