29-12-2022Saat:10:46
Ya Rabbi doğduğum günden bugüne kadar verdiğin nimetleri farkedecek bir kalp vermeni dilerim. Gaflet perdelerini arala... Sen aralamazsan ben yolumu bulamam.
Amiiinn ya Muinn
Amiiinn ya Muinn
Konuyu Oyla:
63
165
Günün Köşesi Günün Duası
|
29-12-2022Saat:10:46
Ya Rabbi doğduğum günden bugüne kadar verdiğin nimetleri farkedecek bir kalp vermeni dilerim. Gaflet perdelerini arala... Sen aralamazsan ben yolumu bulamam.
Amiiinn ya Muinn
02-01-2023Saat:11:55
Allah’ım! Rüzgârın getireceği kötülüklerden sana sığınırım.
Hadis-i Şerif – (Tirmizî, Deavât, 87)
18-01-2023Saat:21:32
“Allah kimseye söyleyemeyeceği dert, ödeyemeyeceği borç, iyileşemeyeceği hastalık vermesin.”
20-01-2023Saat:11:38
Allah'ım ben elimden geleni yaptım, elimden gelmeyenler için elimi sana açtım.
* Sen hayırlı olan rızkı, nasbi ver.
20-01-2023Saat:11:38
Allah'ım ben elimden geleni yaptım, elimden gelmeyenler için elimi sana açtım.
* Sen hayırlı olan rızkı, nasbi ver.
21-01-2023Saat:01:49
“Allâhümme innî es’elükes-sebâte fi’l-emri.Ve es’elüke ‘azîmeter-ruşdi.
Ve es’elüke şükra ni’metike ve husne ‘ıbâdetike. Ve es’elüke lisânen sâdikan ve kalben selîmen. Ve e’ûzü bike min şerri mâ te’lemü Ve es’elüke min hayri mâ te’lemü Ve esteğfiruke mimmâ te’lemü inneke ente ‘allâmü’lğuyûb.” Anlamı: “Allah’ım! Senden dinde sebat etmemi istiyorum. Senden doğrulukta kararlı olmak istiyorum. Senden nimetlerine şükretmek ve ibadetlerini en güzel biçimde yapmak istiyorum. Senden doğru söyleyen bir dil, sağlıklı ve sana teslim olan bir kalp istiyorum. Bildiğin her zararlı şeyin şerrinden sana sığınıyorum. Bildiğin her hayırlı şeyi istiyorum.Bildiğin her günah için bağışlamanı diliyorum. Sen gizli olan şeyleri çok iyi bilensin.”
04-02-2023Saat:21:07
i Ya Rabbi, imtihanlarımızı hayırlarla geçirip cennetine girmeyi bizlere nasip eyle...
05-02-2023Saat:21:30
Allah'ım! Anlatamadıklarımızı, kalbimizden geçip de dile dökemediklerimizi, sen biliyorsun. Bize senin razı olacağın yolu göster. Amin…
11-02-2023Saat:00:48
Ey kereminden öte kerem, merhametinden öte merhamet olmayan Rabbimiz! Hiç olmadığı kadar keremine ve merhametine muhtacız… Bu güzel toprakların insanından keremini ve rahmetini eksik eyleme
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|