KİRLİ SEPETİ TANITIM FRAGMANI
KİRLİ SEPETİ 2. TANITIM FRAGMANI
Zeyno_ZEN
Konuyu Oyla:
1
102
NOW Kirli Sepeti Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
KİRLİ SEPETİ TANITIM FRAGMANI KİRLİ SEPETİ 2. TANITIM FRAGMANI Zeyno_ZEN
KİRLİ SEPETİ 1. BÖLÜM FRAGMANI KİRLİ SEPETİ 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
24-09-2023Saat:20:58
KİRLİ SEPETİ 1. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Krizantem Evleri’nde bakıcı olarak çalışan Meryem’in ölümü, site sakinlerinin yalnızca yarısına gölge düşürür.
Ev sahipleri hayatlarına olduğu gibi devam ederken çalıştığı evde yılların emektarı olan Songül, hem kendini hem de arkadaşını kaybeden genç kızı İlkgül’ü ayakta tutmaya gayret eder. Çalıştığı evde beklemediği bir ana tanık olan Medine hayatında ilk kez yalan söylemek zorunda kalırken, arkadaşına yardım etmek isteyen Hayriye ise onun başına çok daha büyük dert açar. Zeyno_ZEN
KİRLİ SEPETİ 2. BÖLÜM FRAGMANI KİRLİ SEPETİ 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI KİRLİ SEPETİ 2. BÖLÜM 3. FRAGMANI Zeyno_ZEN
30-09-2023Saat:04:28
KİRLİ SEPETİ 2. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Ahmet’in geri dönmesiyle gereksiz kıskançlıklara giren Canan tarafından iyice rencide edilen Songül için artık kapı görünür.
Kapının önüne konmak üzere olan Medine’nin başına bu belayı getiren Hayriye ona yardım etmenin bir yolunu bulmaya çalışır fakat o da Nergis ve Yasemin’in kardeş kavgasında arada sıkışıp kalır. Meryem’in notunu bulan İlkgül, Kahraman ile birlikte gerçeklerin peşine düşmeyi kabul eder ama önce kırık kalbini onarması gerekir. Zeyno_ZEN
KİRLİ SEPETİ 3. BÖLÜM FRAGMANI KİRLİ SEPETİ 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI KİRLİ SEPETİ 3. BÖLÜM 3. FRAGMANI Zeyno_ZEN
08-10-2023Saat:03:45
KİRLİ SEPETİ 3. BÖLÜM BASIN ÖZETİ İlkgül’ün ağabeyinin aslında niye hastalandığını Songül’den saklaması anne-kızın aralarının açılmasına sebep olur. Bir evladının hasta, diğerinin ise kendine dargın olması Songül’ün kendi anneliğini sorgulamasına sebep olur.
Songül’ün yokluğunda Canan’la da ilgilenen Hayriye’nin kardeş kavgasında ikili oynuyor olmasının tehlikeli sonuçları olacaktır. İşinin güvende olduğuna inanan Medine ise Aylin’in onu kovdurma planını öğrenir. Annesiyle kavgalı olan İlkgül ise ağabeyini korumak ile annesi ve Kahraman’a Meryem ve İlkkan hakkındaki gerçekleri anlatmak arasında kalır. Zeyno_ZEN
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|