Ziyaretçi.
Hoş geldin! Forumun tadını çıkar.

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Timeless Dizi Channel (TDC) 10 ülkede daha yayına başlıyor
ce9639c6-f822-4ed9-9fce-111440379e9d.jpg

Timeless Dizi Channel (TDC), 10 ülkede daha yayına başlıyor.

SPI International/FilmBox bünyesinde olarak hizmet veren kanal, MEGOGO'yla olan anlaşmasını 3 seneliğine uzattı ve kanalın Baltık ve Bağımsız Devletler Topluluğu'na da adım atacağı açıklandı. Anlaşmaya göre kanal, dijital ve lineer olarak Azerbaycan, Belarus, Ermenistan, Gürcistan, Estonya, Litvanya, Kırgızistan, Moldova, Tacikistan ve Türkmenistan'da da hizmet verecek.

SPI International'ın dağıtım bölümünün başkanı Murat Muratoğlu, yaptığı açıklamada "Timeless Dizi Channel'ın açıldığından beri elde ettiği global başarı olağanüstü. Dizi'nin sürükleyici dünyası, Bağımsız Devletler Topluluğu'nun önde gelen oyuncularından MEGOGO'yla kurduğumuz ortaklıkla dijitale geleceği için heyecanlıyız. MEGOGO üyeleri favori Türk dizilerini lineer yayınla takip edebilecekler ya da boş vakitlerinde online olarak izleyebilecekler," sözlerine yer verdi.

Türk dizileri üzerine yayın yapan kanalın 600 saati aşkın portföyünde Kara Sevda (Endless Love), İçerde (Insider), Ufak Tefek Cinayetler (Stiletto Vendetta), Kara Para Aşk (Black Money Love), Karadayı, Kurt Seyit & Şura, Son (The End), 20 Dakika (20 Minutes), Alın Yazım (Red Scarf), Analar ve Anneler (Moms and Mothers), Bana Sevmeyi Anlat (Wings of Love), Al Yazmalım (Red Scarf), 8. Gün (The 8th Day) ve Kuzgun gibi yapımlar bulunuyor.

kaynak: ranini.tv
TkD4M2.gif

Tuğba Yurt Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü: