NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM FRAGMANI
NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Zeyno_ZEN
Konuyu Oyla:
0
25
Show Ne Gemiler Yaktım Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM FRAGMANI NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI Zeyno_ZEN
25-12-2023Saat:04:40
NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Toprak, havalimanında yaşanılanlardan sonra Yasemin’i yakın takibe alır. Neriman’ın konak içindeki oyunu Fidan için kâbusu tekrar başlatır. Ancak bu oyun Neriman’ın Rutkay ile olan ilişkisini de etkileyecektir.
Tevfikler’in apartmanına yeni taşınan genç kadın ve çocuğu merak uyandırırken; yalnızlıktan ve çaresizlikten bunalan Yasemin, Rutkay'ın bir isteğini daha yerine getirmek zorunda kalır. Zeynep’in doğum günü için parti veren Rutkay’ın planları hiç beklenmedik bir yerden sekteye uğrar. Zeyno_ZEN
NE GEMİLER YAKTIM 5. BÖLÜM FRAGMANI NE GEMİLER YAKTIM 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
08-01-2024Saat:04:43
NE GEMİLER YAKTIM 5. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Toprak, Yasemin’i cinayetle ilgili köşeye sıkıştırdığında Yasemin’i bile şaşırtan beklenmedik bir gelişme olur. Neriman ile Rutkay’ın arasındaki gerilim Rutkay’ı tetikler.
Neriman eline geçen kozu Fidan’a karşı kullanırken Toprak aldığı mesajla harekete geçince konakta gördüğü manzara karşısında şoke olur. Fidan artık Rutkay’a karşı kendini daha güçlü hissederek boşanmaya karar verir. Zeyno_ZEN
NE GEMİLER YAKTIM 6. BÖLÜM FRAGMANI NE GEMİLER YAKTIM 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
14-01-2024Saat:03:23
NE GEMİLER YAKTIM 6. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Rutkay’a ‘senden boşanacağım’ diyen Fidan, Yasemin ve Toprak’ın da desteğiyle kararlı adımlarla yeni hayatına ilerler. Fidan’ın beklenmedik çıkışıyla dünyası altüst olan Rutkay öfkeden deliye dönerek kendine zarar verir.
Oğlunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Neriman, Toprak’ın annesinin evine sığınan Fidan’ı konağa dönmesi için ziyaret eder. Kızının bir kardeşi olduğu gerçeğini kabullenmeye çalışan Yasemin, Mert’in kaybolmasıyla Toprak’tan yardım ister ve hayatının şokuyla karşı karşıya kalır. Rutkay’ın atakları devam ederken Fidan kendini en çaresiz hissettiği anda hayati bir karar verir. Zeyno_ZEN
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|