BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 54. BÖLÜM FRAGMANI
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 54. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Zeyno_ZEN
Konuyu Oyla:
0
204
ATV Ben Bu Cihana Sığmazam Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 54. BÖLÜM FRAGMANI BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 54. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
23-01-2024Saat:02:38
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 54. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Fabrikaları Müfit tarafından kapatılan Cezayir, bunun bizzat devlet tarafından mı yapıldığını, yoksa Müfit’in ona olan husumetinden mi kaynaklandığını merak etmektedir. Meseleyi araştırması için Atakan’la konuşur. Atakan Ankara’ya giderek üstleriyle toplantı yapar ve fabrikaların yeniden açılmasını sağlar. Ancak bir şartları vardır; Dayılar masası yeniden
kurulacak ve Cezayir’le Gardaşov da o masada olacaklardır. Müfit masayı kurar ve göstermelik bir oylamayla liderliğine Sandıkçıoğlu’nu getirir. Öte yandan Emina Tazıyev, Onbeşli’den ayrılır. Onbeşli bu ani ayrılıktan şüphelenerek Emina’yı takip eder ve yıllardan beri aradığı Radovan’ın Musa Tazıyev olduğunu öğrenir. Artık intikam vakti gelmiştir. Zeyno_ZEN
30-01-2024Saat:03:09
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 55. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Cezayir ve Atakan, Onbeşli’nin intikamını almak için Koslu’yla Tazıyev’in peşine düşerler. Atakan, Koslu’nun kaldığı binaya bir ekip gönderir fakat Koslu kaçmayı başararak Erman’dan yardım ister. Erman onu saklamayı kabul eder. Çünkü Cezayir’i hayatından tamamen çıkaracak bir planın peşindedir.
Öte yandan Atakan kendisine bağlı bir ekiple Erman’ın evine giderek Tazıyev’i Bosna Savaşı’ndaki suçları nedeniyle tutuklar. Amacı onu mahkemede yargılatmaktır. Cezayir bunu pek doğru bulmasa da kabul etmek zorunda kalır. O sırada Vedat, Erman’ın bile haberi olmadığı başka bir plan peşindedir; Leyla’yı uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle cezaevine yollayacaktır. Zeyno_ZEN
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 56. BÖLÜM FRAGMANI BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 56. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
06-02-2024Saat:04:13
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 56. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Tutuklu yargılanmak için cezaevine giren Leyla’yı içeride iyi günler beklememektedir. Koğuşta Töze adında bir kadın daha ilk günden ona rahatsızlık verme başlar. Cezayir, Leyla’nın deposuna uyuşturucu koyan kişinin Erman ya da onun görevlendirdiği Gedikali olduğunu düşünmektedir. Karısının masumiyetini kanıtlamak için hemen harekete geçer.
Erman’ın önceliği ise Tazıyev’i Atakan’ın elinden kurtarmaktır. Müfit’in yardımıyla Tazıyev’in cezaevine nakil bilgilerini öğrenerek konvoya saldırma planı yapar. Öte yandan babasıyla bir kez daha kavga eden Gülcan Amerika’ya kesin olarak dönme kararı verir. Fakat önce Erman’ın kasasında duran Gardaşov’un kardeşiyle ilgili bir dosyayı alarak sevdiği adama götürür. Gardaşov dosyaya bakınca Gülcan’ın ona çok büyük bir iyilik yaptığını anlar. Dosyada kardeşinin tutulduğu CIA tesisinin yeri yazmaktadır. Zeyno_ZEN
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|