24-01-2024Saat:22:05
SAKLA BENİ 13. BÖLÜM FRAGMANI
Zeyno_ZEN
Konuyu Oyla:
3
79
Star TV Sakla Beni Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti
|
25-01-2024Saat:00:01
SAKLA BENİ 13. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Bir anda kendini anlam veremediği bir tehlikenin içinde bulan İncila, Mete ile yaşadığı gizli ilişkinin ortaya çıkması tehdidiyle karşı karşıya kalır. İncila ile ilgili öğrendiği gerçeğe inanmakta zorlanan Naz, her şeyin rengini değiştirebilecek bu gelişme karşısında karmaşık duygular içindedir.
Bu sırada Atıf'ın Belgin'e yaptığı evlilik teklifi öğrenenleri şaşkınlığa uğratırken, aileler arasında çıkacak büyük çatışmanın da habercisidir. Babası gibi bir baba olmak istemeyen Mete, Naz ile ilişkisini yürütmeye çabalarken İncila üzerindeki tehditten kurtulmak için tüm sınırları zorlar. İncila’nın sıkıntısını anlamaya çalışan Mete ona büyük acılar yaşatmış tanıdık bir yabancıyla yüz yüze gelir. Zeyno_ZEN
SAKLA BENİ 14. BÖLÜM FRAGMANI Zeyno_ZEN
02-02-2024Saat:19:12
SAKLA BENİ 14. BÖLÜM BASIN ÖZETİ İncila ile babasını yan yana gören Mete şaşkınlık içinde durumu anlamaya çalışır. Geçmişte ona ve annesine yaşattığı büyük acılardan dolayı babasına büyük bir öfke duyan Mete, Cemil'in İncila'ya şantaj yaptığını öğrenince çileden çıkar.
Naz'ın kolyesini çalmakla suçladığı İncila, evdekiler tarafından günah keçisi ilan edilirken, herkesten borç istediğinin ortaya çıkması okların tamamen onun üzerine çevrilmesine neden olur. Babasının peşine düşen Mete, onunla büyük bir yüzleşme yaşarken, İncila'nın desteğini hissetmek ona iyi gelir. Naz’la birlikte dedesinin öfkesine maruz kalan Mete, babasının Kont Ziya hakkında söylediği sözlerin gerçek olabileceğinden kuşkulanmaya başlar. Başı büyük bir belada olan Cemil, İncila'dan onu çok sıkıntıya sokabilecek bir yardım talebinde bulunur. Zeyno_ZEN
08-02-2024Saat:04:05
SAKLA BENİ 15. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Cemil'e yardım etmek isteyen İncila tehlikeli bir işe kalkışırken, Gülten'in Cemil'i görmesi işleri daha da zorlu hale getirir. Dedesinin tavırlarından rahatsız olan Mete, her şeyi göze alarak Kont Ziya'ya rest çeker. İncila'ya dair gizli planları Ozan tarafından ortaya dökülen Naz, Atıf'ın karşısında zor durumda kalır.
Cemil’in evde gizlendiğini öğrenen Mete, bir yandan babasız büyümüş olmanın acısını ve öfkesini yaşarken, bir yandan da Cemil'e yardım etmeye mecbur kalır. Aile içindeki dengeleri yeniden sağlamak isteyen Naz, Kont Ziya'yı iş birliği yapmaya zorlayacak bir hamle yapar. Fakat Ziya'nın herkesi şaşırtacak daha başka bir planı vardır. Zeyno_ZEN
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|