DOKTOR : BAŞKA HAYATTA TANITIM FRAGMANI
DOKTOR : BAŞKA HAYATTA 2. TANITIM FRAGMANI
DOKTOR : BAŞKA HAYATTA 3. TANITIM FRAGMANI
Zeyno_ZEN
|
Konuyu Oyla:
0
9
NOW Doktor: Başka Hayatta Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti
|
|
DOKTOR : BAŞKA HAYATTA TANITIM FRAGMANI DOKTOR : BAŞKA HAYATTA 2. TANITIM FRAGMANI DOKTOR : BAŞKA HAYATTA 3. TANITIM FRAGMANI Zeyno_ZEN
02-03-2026Saat:07:35
DOKTOR : BAŞKA HAYATTA 1. BÖLÜM FRAGMANI DOKTOR : BAŞKA HAYATTA 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
10-03-2026Saat:23:53
DOKTOR : BAŞKA HAYATTA 1. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Mucize eseri kurtulduğu saldırının ardından 12 yıllık hafızasını kaybeden Prof. Dr. İnan Kural, gözlerini bambaşka bir hayata açar. Artık bir doktor değil, hastadır. Büyük aşkından boşanmış, ailesi dağılmıştır. Belki bir doktor olarak en tepeye tırmanmıştır ama bu yolculukta dostlarının ve çevresindeki neredeyse herkesin kalbini kırmıştır.
Nasıl olup da böylesine soğuk, neredeyse acımasız bir adama dönüştüğünü bir türlü anlayamayan İnan, tamamen yabancısı olduğu bu dünyada kendini yeniden bulmak için hastaneye döner. En alttan başlamak zorunda kalsa da yeniden ayağa kalkmaya kararlıdır. Geçmişin acı dolu sırları ve İnan’ın işlediğini bildiği ama unuttuğu günahlar birer birer ortaya çıkarken, yeni hayatında en büyük destekçisi eski asistanı olan genç doktor Elif olur. Ancak İnan’ın bilmediği bir şey vardır: Elif’in kalbinde ona dair çok daha derin bir hikaye saklıdır. Zeyno_ZEN
04-04-2026Saat:03:11
DOKTOR : BAŞKA HAYATTA 5. BÖLÜM FRAGMANI DOKTOR : BAŞKA HAYATTA 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
04-04-2026Saat:04:04
DOKTOR : BAŞKA HAYATTA 5. BÖLÜM BASIN ÖZETİ İnan, Elif’i hatırlamasıyla birlikte onunla geçmişte yaşadıklarını anlamaya ve aralarındaki bağı yeniden keşfetmeye karar verir. Bu durum, duyguları karışan Aylin’i zorlar. Aylin, İnan’dan vazgeçmek istemez ve Elif’i rahatsız edecek hamlelerde bulunur.
İnan ve Elif arasındaki yakınlaşma, Toprak ile Aylin arasında da gerilimi artırır. Bu süreçte, Toprak’ın geçmişinden gelen ve iletişim kurmakta zorlandığı bir hasta, onu zor bir durumun içine sürükler. İnan’ın bu hastaya Toprak’tan habersiz müdahale etmesi, Toprak ve Ilgaz’ın tepkisini çeker. Öte yandan Ilgaz ve Nesli, İnan’ın istifasını beklerken öğrendikleri bir bilgiyle köşeye sıkışır. İnan’a karşı yeni hamleler planlamaya başlarlar. Zeyno_ZEN
11 sa
DOKTOR : BAŞKA HAYATTA 6. BÖLÜM BASIN ÖZETİ İnan, Ilgaz’a güvenip güvenmemekte haklı olup olmadığını anlamak için onu evine çağırır; Ilgaz ise bu daveti tehlikeli bir fırsata çevirir. İnan’ın şüpheleri artarken, Ilgaz ve Neslihan arasında geri dönüşü olmayan bir eşik yaklaşır.
Elif ve Toprak arasındaki kırgınlık sürerken, Elif’in İnan’a karşı beklenmedik tavrı dengeleri değiştirir. Ancak Elif’in gizli planı, yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Hastaneye getirilen genç hasta Rafet Can’ın durumu ilk bakışta basit görünse de ani bir krize dönüşür ve doktorları zamanla yarışmaya zorlar. Yanlış teşhis ihtimali herkesi karşı karşıya getirirken, İnan ve Ilgaz bir kez daha zıt düşer. Maya ve annesi Derya’nın gelişi hastanede büyük bir sarsıntı yaratır. Derya’nın İnan’ı geçmişle suçlaması ve ortaya çıkan fotoğraf herkesi şaşırtırken, gerçek ile hastalık arasındaki çizgi bulanıklaşır ve bu gizemin nedeni derin bir şüphe yaratır. Bu sırada İnan ve Elif, yaralı halde kaçan Melek’i bulup hastaneye getirir. Melek’in ameliyatını ise İnan’ın eski doktor arkadaşı Murat (Keremcem) yapacaktır. Zeyno_ZEN |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|