04-04-2026Saat:04:31
ÇİRKİN TANITIM FRAGMANI
ÇİRKİN 2. TANITIM FRAGMANI
ÇİRKİN 3. TANITIM FRAGMANI
Zeyno_ZEN
|
Konuyu Oyla:
1
9
STAR Çirkin Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti
|
|
04-04-2026Saat:04:31
ÇİRKİN TANITIM FRAGMANI ÇİRKİN 2. TANITIM FRAGMANI ÇİRKİN 3. TANITIM FRAGMANI Zeyno_ZEN
04-04-2026Saat:04:50
ÇİRKİN 1. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Küçük yaşta evden ayrılan Cennet’in oğlu Kadir’e çocukluğundan beri hayran olan Meryem’in dünyası, Kadir’in beklenmedik evlilik teklifiyle bir anda değişir.
Baskıcı ve katı kuralları olan Cennet, Kadir’in bu hamlesine sert tepki gösterirken, Meryem de onun öfkesinden nasibini alır. Kadir ise bir yandan hem patronu hem de babası gibi gördüğü Ökkeş Karataş’ın işlerinin başında olmak, diğer yandan da onun kızı Lale ile olan ilişkisine zarar vermeden hayatını sürdürmek zorundadır. Kadir’in evlilik teklifinin arkasındaki asıl sebep nedir? Meryem, hayatının en mutlu günlerini yaşayacağını düşünürken kendini karmaşık bir oyunun içinde mi bulacaktır? Lale ile Kadir’in ilişkisi nasıl bir yola girecek? Zeyno_ZEN
04-04-2026Saat:05:04
ÇİRKİN 2. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Kadir’in aslında Lale’yi sevdiğini ve kendisiyle sadece parası için evlendiğini öğrenen Meryem yıkılır. Kadir’in “evlilik oyunu” teklifi karşısında köşeye sıkışan Meryem, aşkını mı yoksa gururunu mu seçecektir? Ferhat, Kadir ve Lale arasındaki aşkı öğrenerek eline büyük bir koz geçirir.
Ancak bu sırrı öğrenen tek kişi Ferhat değildir. Kadir ve Lale’nin fotoğrafları Ökkeş’in eline geçince Kadir için işler daha da karmaşık bir hâl alacaktır. Sırların gün yüzüne çıkacağı yeni bölümde nefesler tutulacak. Zeyno_ZEN ÇİRKİN 3. BÖLÜM FRAGMANI ÇİRKİN 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN ÇİRKİN 3. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Kadir ve Lale’nin düğün ilanıyla sarsılan Meryem, sevdiği adamın hayatını kurtarmak için tehlikeli bir yola sürüklenir. Kadir’in Meryem’le para için evlendiği gerçeğinin ortaya çıkması ise Cennet’in sağlığını ve aile içindeki dengeleri altüst eder.
Kadir’in kulübe ortak olmasını ve aileye girmesini hazmedemeyen Ferhat, onu bitirmek için kanlı bir plan hazırlar. Ökkeş, sarsılan güveninin ardından Kadir’in geçmişine dair sırların ve paranın asıl kaynağının peşine düşer. Zeyno_ZEN |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|