06-01-2022Saat:20:07
Meksikalı bilim insanlarının yaptığı bir araştırmaya göre, insanların beslenme alışkanlıkları, COVID-19 virüsüne karşı vücudun direncini artırıyor.
Yapılan araştırmalarda 103’ü SARS-CoV2 enfeksiyonu testi pozitif çıkan 236 hasta deneye tabi tutuldu ve test yapmadan önceki üç aylık süreç boyunca onlarla belirli yemek yeme programları verildi. Üç ay sonra yapılan araştırmalarda çıkan sonuçlara göre bakliyat, tahıl ve tahıl gıdaları ile ekmeği sık sık tüketen bireylerin COVID-19’u daha hafif geçirdiği gözlemlendi.
Alıntı
Yapılan araştırmalarda 103’ü SARS-CoV2 enfeksiyonu testi pozitif çıkan 236 hasta deneye tabi tutuldu ve test yapmadan önceki üç aylık süreç boyunca onlarla belirli yemek yeme programları verildi. Üç ay sonra yapılan araştırmalarda çıkan sonuçlara göre bakliyat, tahıl ve tahıl gıdaları ile ekmeği sık sık tüketen bireylerin COVID-19’u daha hafif geçirdiği gözlemlendi.
Alıntı