Ziyaretçi.
Hoş geldin! Forumun tadını çıkar.

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 22
Günün Köşesi Günün Püf Noktası
#21
Özellikle taneli baharatların aromasının iyice çıkması için önce tavada ısıtın sonra yemeğinize ekleyin.
images?q=tbn:ANd9GcT0IQ_CfHNS7i5FPcTYIhO...w&usqp=CAU
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
#22
Yemeğin fazla yağını almak için kâğıt havluya sarılı birkaç buz küpünü yemeğin üzerinde gezdirin. Buzun soğuğu yağı havluya çekecektir.
images?q=tbn:ANd9GcT0IQ_CfHNS7i5FPcTYIhO...w&usqp=CAU
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
#23
ÇAYIN KAFEİNİ NASIL AZALTILIR? İŞTE PÜF NOKTASI

Çaydaki kafeini azaltmak için küçük bir püf nokta. Çayı demlerken üzerine sıcak su koyuyorsunuz. Bir 10 saniye bekletip o suyu döküyorsunuz ardından hemen sıcak suyla doldurduğunda çaydaki kafein miktarı da en aza inmiş oluyor.
images?q=tbn:ANd9GcT0IQ_CfHNS7i5FPcTYIhO...w&usqp=CAU
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:


Hızlı Cevap
Konu



Hızlı Menü: