Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Kültür/Sanat
›
Spor
››
Spor Tivibu Spor 8-13 Mart Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Spor Dünyası Tivibu Spor 8-13 Mart Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı
KarFırtınası

Admin

*
<font color=red>Admin
Yorum Sayısı: 4,245
Konu Sayısı: 2,416
Rep: 0
Teşekkürler:
33 mesaj içinde teşekkür verildi.
09-03-2022Saat:13:13
5XdkClDO0E7AAygowIVMH2jqCeNTVwGntMmKAUtK.jpg

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde şifresiz yayınlanacak diğer mücadele ise Galatasaray NEF ile Hapoel Holon arasında oynanacak. Perşembe 20.00’de başlayacak bu karşılaşmayı, Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.
Pazar Günü 3 Karşılaşma Şifresiz
Tivibu Spor, Pazar günü üç karşılaşmayı şifresiz yayınlayacağını duyurdu. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki, Belçika Pro League’de bir mücadele şifresiz ekranlara gelecek.

Şifresiz yayınlanacak ilk karşılaşma Pazar 13.00’te başlayacak. Oynadığı son 10 resmi maçın 9’unu kazanan ve ligin en formda ekipleri arasına giren Yenişehir Belediye’nin konuğu son 5 maçın 4’ünü kazanan Nesibe Aydın olacak. Bu keyifli randevu şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak.

Günün ikinci şifresiz maçında Anderlecht’in konuğu Antwerp olacak. Ligde iyi sonuçlar almaya başlayan ve üst sıralara tırmanan Anderlecht, son haftalarda sıkıntılı bir konumda yer alan Antwerp’i konuk ediyor. 15.30’da başlayacak mücadele, şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Tivibu Spor’da haftanın son şifresiz yayını ise Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden. Derbi mağlubiyeti sonrası oynadığı iki maçı da rahat kazanan Fenerbahçe Safiport, ligin ilk yarısında mağlup olduğu Bursa BB’yi konuk ediyor. Bu keyifli mücadele Pazar 17.30’dan itibaren şifresiz yayınla Tivibu Spor’da.

sporekrani.com
TkD4M2.gif

Tuğba Yurt Heart

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 19-07-2025, 17:46
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping