YALI ÇAPKINI TANITIM FRAGMANI
YALI ÇAPKINI 2. TANITIM FRAGMANI

Konuyu Oyla:
11
286
Star TV Yalı Çapkını Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
![]() YALI ÇAPKINI TANITIM FRAGMANI
YALI ÇAPKINI 2. TANITIM FRAGMANI
![]() ![]() YALI ÇAPKINI 1. BÖLÜM FRAGMANI
YALI ÇAPKINI 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI
![]() ![]() YALI ÇAPKINI 1. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Sorumsuzluklarıyla ailesini -en çok da dedesi- Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir. ![]() ![]() ![]() YALI ÇAPKINI 2. BÖLÜM FRAGMANI
YALI ÇAPKINI 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI
![]() ![]()
29-09-2022Saat:02:22
YALI ÇAPKINI 2. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Korhan Ailesi; Suna yerine Seyran’ı ister. Kazım, bu teklife evet der demez hazırlıklar başlar. Seyran, bu karara itiraz etse de halası Hattuç’u da babası Kazım’ı da ikna edemez. Seyran; Ferit ile evlenmekten kurtulmak için Yusuf’tan kendisini kaçırmasını ister. Ferit ise hayatında hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşündüğü için bu evliliği kafasına takmamaktadır. Hem Ferit hem de Seyran için bol aksiyonlu günler başlamak üzeredir. ![]() ![]() ![]() YALI ÇAPKINI 3. BÖLÜM FRAGMANI
YALI ÇAPKINI 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI
![]() ![]()
07-10-2022Saat:03:29
YALI ÇAPKINI 3. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Düğünden sonra İstanbul’a gelen Seyran; hem Korhanların düzenine alışmaya hem de yeni ailesini benimsemeye çalışmaktadır. Halis Ağa’nın ise aklında Ferit ile ilgili yeni bir plan vardır. Antep’te Suna hakkında çıkan söylentiler Kazım’ı sinirlendirir ve bir karar almaya iter. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|