Ziyaretçi.
Hoş geldin! Forumun tadını çıkar.

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Sağlık Hastalıkların Ruhsal Sebepleri (Mide)
ruhvesifayolu

"Çok hazımsızlık yaşıyoruum çok,şu ülser bitirdi beni..."

En basit şikayetimizdir dimi mide ile ilgili.

Onca acı,stres,öfke,kaygı,doldurduk içine ..Mide ne yapsın.Tamam eyvAllah gelen imtihan baş göz üstüne de.Yaradan acı çek diye mi veriyor!!!...Bir tozumuz alınsın ,bir günah temizlensin ,bir adım yüksel bu hayat yolunda diye değil mi?

Tamam tamam ,kabul damara bastım ama ,şunu fark edersek,hafifleyecektir midemiz.Yıllar önce en kötü şekliyle mideyi maf eden bu kardeşiniz diyor bunları...

"Herşeyi ben kontrol edecem,yaptığım iş mükemmel olmalı,kimseye güvenmiyorum,Ben olmazsam kimse yapamaz bu işleri,hep benmi yapcam canım,sanki bütün işler bana bakıyor."tanıdık geldi mi?

kabul edelim Yaradan a güven yok.

Ve bi tık altı erkeğe,eşittir babaya.

Ve içe atılan tüm acılar ,mide de birikip,pankreas,dalağı ve dahi ince bağırsak,cinsel organlar,hatta kemiklere varana kadar gidiyor bu döngü ,bu sistem rahatsızlıkları.Çünkü duyguyla tıkanan sistemde su gitmiyor sağa sola.

Şimdi ne yapacağız peki??

İlk olarak inanın teslim olmak Yaradan a.Bunu kalp ile yapmak.O varsa gam yok diyoruz ama dildeee.Gönüle indirgemek.

Sonra yine nefes egzersizi öneririm.En basiti diyafram.

Yahut enerjisel arınma meditasyonu

Hatta sarı renk ilede çalışmak,sarı renk mevsiminde tatlı doğal yiyeceklerde takviye olur.Ama duygusunu çözüp fark etmedikçe ,mide düzelir başka yerden çıkar sancısı.

Hafize Ayşe
images?q=tbn:ANd9GcT0IQ_CfHNS7i5FPcTYIhO...w&usqp=CAU
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü: