His yüklemeleri tüm kişisel gelişim kitaplarında okuduğunuz ve doğruluğu kabul edilmiş olan Kuantum Mekaniği prensibi içindir. His Yüklemesi Sizin etrafınıza yaydığınız frekansınızı, olmasını istediğiniz titreşime ayarlar...
HayalKahvesi Foruma Hoş geldin! Forumun tadını çıkar.
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Konuyu Oyla:
2
105
Günün His Yuklemesi
|
His yüklemeleri tüm kişisel gelişim kitaplarında okuduğunuz ve doğruluğu kabul edilmiş olan Kuantum Mekaniği prensibi içindir. His Yüklemesi Sizin etrafınıza yaydığınız frekansınızı, olmasını istediğiniz titreşime ayarlar...
09-10-2022Saat:19:25
“ Gezegenlerin ve astrolojinin hayatımı etkilemesi zorundalığından özgürleşerek yaşamanın nasıl hissedildiğini biliyorum.”
Alıntı
15-10-2022Saat:16:46
“İlişkilerimde her an huzura ve şükrana sahip olmanın nasıl hissedildiğini biliyorum
15-10-2022Saat:21:34
Çocuklarımla zaman geçirebilmek ıcın yeterli zamana ve enerjiye sahip olmanın nasıl bır his olduğunu biliyorum
20-10-2022Saat:20:59
Şu ana kadar yaşadığım tüm yoksunluk deneyimlerini ve bu deneyimlerin bana yüklediği tüm olumsuz hisleri, zenginlik ile ilgili bana faydası olmayan tüm programlardan özgürleşmenin nasıl bir his olduğunu biliyorum.
✨Zenginlik dolu bir yaşama sahip olmanın nasıl bir his olduğunu biliyorum. ✨Zengin bir insan olmak için kendime izin veriyorum. ✨Bugünden itibaren şans,sağlık,zenginlik ve sevgi kapılarım bana hep açık olmasının nasıl bir his olduğunu biliyorum. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|