Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Yaşam
›
Astroloji Ve Fallar
›
Astroloji
›
Günlük Burç Yorumları
v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
›› v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki »
Burçlar 18 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 1
Burçlar 18 Ekim 2022 Günlük Burç Yorumları
angelic

Moderator

*
<font color=green>Moderatör
Yorum Sayısı: 106
Konu Sayısı: 49
Rep: 0
Teşekkürler:
5 mesaj içinde teşekkür verildi.
18-10-2022Saat:01:39 (Son Düzenleme: 18-10-2022Saat:19:08, Düzenleyen: angelic.)
KOÇ
Kurumsal bir işte çalışıyorsan bugün işinde parlayacaksın. Eğer henüz çalışmıyorsan teklifler kapıda! Senin için oldukça şanslı bir gün, fırsatları çok iyi değerlendirmelisin. Kilo problemi olan bir Koç burcuysan, profesyonel bir yardım alma kararı alabilirsin. Aynı evde yaşadığın bireylerle ev düzeniyle ilgili tartışmalar yaşayabilirsin.
BOĞA
Eğer ilgilendiğin biri varsa ona duygularını açık etmenin tam zamanı. Yeni bir aşka yelken açabilir veya hayatında olan insanla harika saatler geçirebilirsin. Kendi adına atacağın radikal adımlar peş peşe gelirken, yeni bir eve taşınma, bireysel bir yaşam kurma fikrine çok daha sıcak bakabilirsin.
İKİZLER
Sosyal çevrende hakkında konuşulduğunu duyman yine yakın bir arkadaşın sayesinde olacak. Gerginliğini çevrendeki kişilere, iş arkadaşlarına yansıtman yeni sorunların da kapılarını açabilir. Geçmişine takılıp yanlış hikâyeler kurmaman gerektiğini fark edeceksin. Eğer bir süredir kronik rahatsızlığın nüksettiyse ciddiye alman gerekebilir.
YENGEÇ
İşyerinde dedikoduların fazla olması sebebiyle söylenen şeyleri kafana takmamaya çalışmalısın. Özellikle bugün iş toplantısı yapmak, organizasyon konulu işlerde beceri göstermek son derece önemli olacak. Sevgiline karşı hissettiğin duyguları göstermekte zorluk çekmen, sorun yaşamanıza neden olabilir.
ASLAN
Aşk hayatında aradığını henüz bulamadıysan, hazır olmalısın. Tesadüfi karşılaşmaların aşka dönüşebileceğine tanıklık edebilirsin. İletişim kaynaklı sorunlar nedeniyle iş yerinde huzursuz bir ortamla karşılaşabilirsin. Ummadığın insanların senin hakkında konuştuğunu duyman söz konusu.
BAŞAK
Çalışkan yapın ve profesyonelliğinle iş yaşamındaki sorunları kolayca aşabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinle inatlaşacağın bir durum söz konusu olabilir. Kim haklı yarışına girmek; haklıyken haksız duruma düşürebilir. Ufak estetik operasyonlarına sıcak yaklaşabilir, dikkatli bir araştırma yapabilirsin.
TERAZİ
Bugün iş programın beklediğinden daha yoğun olabilir. Özellikle müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, koşturmaca içinde olabilirsin. Belki de ihtiyacın olan düzenli bir programdır. Sosyal çevrene karşı konuşkanlığın ve hazır cevaplı oluşunun ağır bastığı bir gün yaşayacaksın.
AKREP
Mental yorgunluğundan uzaklaşmak istiyorsun. Aklın uzun zamandır yoğun bir şekilde ruhsal sıkıntılarla meşgul. Bugün fedakârlık ve sevgi kavramlarını sorgular bir yapıya bürünebilirsin. Akşam saatlerinde fazla mesaiye kalman planlarını değiştirmene sebep olacak. Yorgunluğunu artık iş yerinde dile getirmeye başlayacaksın.
YAY
Her şey olumlu ilerlesin istiyorsun, bu yüzden adımlarını da bu yönde atacaksın. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, sorunların tatlıya bağlanacağı adımlar atabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde, bir arkadaşının sorunlarından dolayı uzun süren telefon görüşmeleri yapabilirsin.
OĞLAK
Ev, aile ve duygusal hayatını yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Yeni sorumluluklar almaya hazırsın. Bu anlamda mevcut işinde üstünle konuşup yeni bir projeyi üzerine alabilir ya da eş zamanlı farklı bir işe yönelebilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan arkadaşlarının ısrarıyla birisiyle tanışabilirsin.
KOVA
Disiplinini elden bırakmadan kendini işinle ilgili detaylara vermen gerekiyor. Aldığın kararların arkasında durmak için elinden geleni yapacaksın. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, geçmişte bıraktığın kişi seninle tekrar bir araya gelmek isteyebilir. Anne ailesi ile ilgili gelişmeler yaşanabilir ve destek olman gerekebilir.
BALIK
Çevrenin eleştirel yaklaşımının artması, fazlasıyla canını sıkabilir. Hayatında otorite sahibi biriyle sert konuşmalar yaşanabilir. İletişim konusunda yoğun bir gün seni bekliyor. Beklenmedik telefon görüşmeleri yapabilir, e-postalar alabilirsin. Geçmişe yönelik bu iletişim çok tercih etmediğin bir konu olsa da cevapsız bırakmayacaksın.

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Kıvılcım

Kaybetmek Mevsimleşti İçimde

*
<font color=purple>Admin
Yorum Sayısı: 9,200
Konu Sayısı: 2,983
Rep: 1
Teşekkürler:
310 mesaj içinde teşekkür verildi.
18-10-2022Saat:19:13
Eğer ilgilendiğin biri varsa ona duygularını açık etmenin tam zamanı. Yeni bir aşka yelken açabilir veya hayatında olan insanla harika saatler geçirebilirsin. Kendi adına atacağın radikal adımlar peş peşe gelirken, yeni bir eve taşınma, bireysel bir yaşam kurma fikrine çok daha sıcak bakabilirsin
3876eb0386b1cd65957a333a2216feb6e4898f61.gifv

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 04-10-2025, 19:45
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform