Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Yaşam
›
Astroloji Ve Fallar
›
Astroloji
›
Günlük Burç Yorumları
v
1 2 3 4 5 6 Sonraki »
›› v
1 2 3 4 5 6 Sonraki »
Burçlar 9.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 0
Burçlar 9.11.2022 Günlük Burç Yorumları
angelic

Moderator

*
<font color=green>Moderatör
Yorum Sayısı: 106
Konu Sayısı: 49
Rep: 0
Teşekkürler:
5 mesaj içinde teşekkür verildi.
09-11-2022Saat:15:56
KOÇ
Günün Ruh Hali: Olumsuzluklardan Sıyrılıyorsun

Kendinle barışık olman çevrendekiler ile empati yapabilmene olanak sağlıyor. Olumsuz düşüncelerden arınıyorsun fakat gerçeklerden kopmamanın gereğini biliyorsun. Bugün için planlarını gündeme göre yapman gerekebilir. Üstlerinin ve çalışma arkadaşlarının tavırlarını hoş karşılamasan da senin de konuşma ve iletişim konularında sinirlerine hâkim olman gerekecek.

BOĞA
Günün Ruh Hali: Yardımseversin

Yardıma ihtiyacı olan bir dostuna açık yüreklikle yardım ediyorsun. Bu davranışın ile çevrenin taktirini topluyorsun. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, iş ortaklıkları ve yeni girişimler söz konusu olabilir. Ergenlik döneminde bir çocuğun varsa, duygusal iniş çıkışlarına karşı nasıl davranacağını şaşırabilirsin.

İKİZLER
Günün Ruh Hali: İsteklerine Bağlısın

İş yerinde yerini sağlama almak istiyorsun. Şu sıralar gereğinden fazla çalışıyor olman fiziksel anlamda seni yorabilir. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, proje ve fikirlerinle adeta parlayacaksın. İsteklerine daha çok bağlı, önceliklerine ise hiç olmadığı kadar daha sıkı sarılman, yakınlarını epey mutlu edecek.

YENGEÇ
Günün Ruh Hali: Sorumluluklar Gözünde Büyüyor

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilinle geçirdiğin vakit her zamankinden daha keyifli olabilir. Evlilik fikrine ısınmaya başlıyorsun fakat getireceği sorumluluk gözünde büyüyor. Eğer iş arayışı içindeysen, içe kapanıp arkadaşlarının davetini reddetmemelisin. Belki de katılacağın davetle yeni iş kapılarını da aralama fırsatını elde edeceksin.

ASLAN
Günün Ruh Hali: Geleceğe Odaklanıyorsun

Geleceğin ile alakalı bazı fikirlerin temelini oluşturabilirsin. Eğer uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilini ilgisiz kalmakla suçlayabilirsin. Unutma ki sen de en az onun kadar yoğun günlerden geçiyorsun. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

BAŞAK
Günün Ruh Hali: Kendine Vakit Ayırıyorsun

Günlük koşuşturmalarının bir nebze de olsa sakinleştiğini hissediyorsun. Bu sayede kendine daha fazla vakit ayırmaya başlayacaksın. Bugün finansal konularda beklenmedik ödemelerle karşılaşabilir, bu anlamda çevrenden destek alabileceğin arkadaşlarınla irtibata geçebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan, ailecek katılacağınız aktivitelerle birbirinizle olan bağınız güçlenecek.

TERAZİ
Günün Ruh Hali: Güçlü Kararlar Alıyorsun

Yanlış anlaşılmaları doğruları ile değiştirmeyle başlıyorsun. Küslük yaşadığın bir arkadaşını tekrar arayabilirsin. Bugün aynı zamanda ailenden yaşça sana yakın olan insanların hayatlarındaki değişikliklere tanık olabilirsin. Bu durum kendi hayatını sorgulamana neden olabilir. Kararlı ve güçlü olmanın önemini daha iyi kavrayacaksın.

AKREP
Günün Ruh Hali: Kendi Köşendesin

Arkadaş çevrende güvenle alakalı problemler yaşıyor olabilirsin. Kabuğuna çekilmek yerine bu konuyu onlarla konuşmak isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan geçmişte ilişki yaşadığın birisiyle yolun tekrar kesişebilir. Kendini stresli hissetmemek için günün sonunu kendi köşende geçirmek isteyeceksin.

YAY
Günün Ruh Hali: Emin Adımlarla İlerliyorsun

Ailenle yaşadığın problemleri çözüme ulaştırıyorsun. Onlarla güven bağını iyileştirmek geleceğine daha rahat odaklanmanı sağlıyor. Kariyerinle ilgili hedeflerini gerçekleştirmek için emin adımlarla ilerliyorsun. Aceleci olmamanın avantajlarını göreceksin. Çevrene karşı yardımcı olmak için gösterdiğin içtenlik sana saygı duymalarına sebep olacak.

OĞLAK
Günün Ruh Hali: Organizasyonda Öncüsün

İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin kronik rahatsızlığı baş gösterebilir. Onun yanında olarak en büyük destekçisi olacaksın. Organizasyon gerektiren işlerde öncü işler yapabilirsin. Gün içerisinde internet üzerinde yapacağın alışverişte, harcamalarında aşırıya kaçabilirsin.

KOVA
Günün Ruh Hali: Saygınsın

Saygı duyulan bir karaktere sahip olman sözünün dinlenmesini sağlıyor. İş yerinde sürekli olarak problem yaratan bir arkadaşın ile mantık çerçevesinde konuşma yapabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Kova burcuysan, bir süre herkesten uzaklaşmanın iyi geleceğini düşünebilirsin. Hukuksal konularda bir beklentin varsa, dava sürecine ilişkin bilgi sahibi olabilirsin.

BALIK
Günün Ruh Hali: Kişisel Bakımınla İlgilisin

Dış görünüşüne daha fazla vakit ayırabilirsin. Kozmetik ürünlere ayırdığın bütçeyi arttırıyorsun. Kariyerinde daha köklü başarılara imza atmak ve ön plana çıkmak adına çeşitli eğitimlere katılacaksın. Ailenin maddi sorunlarını çözmek için yapacağın girişimlerde olumlu yanıtlar alabilirsin.

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 17-08-2025, 19:40
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping