Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Yaşam
›
Astroloji Ve Fallar
›
Astroloji
›
Günlük Burç Yorumları
v
1 2 3 4 5 6 Sonraki »
›› v
1 2 3 4 5 6 Sonraki »
Burçlar 18.11.2022 Günlük Burç Yorumları

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 1
Burçlar 18.11.2022 Günlük Burç Yorumları
angelic

Moderator

*
<font color=green>Moderatör
Yorum Sayısı: 106
Konu Sayısı: 49
Rep: 0
Teşekkürler:
5 mesaj içinde teşekkür verildi.
18-11-2022Saat:01:39
KOÇ
Günün Ruh Hali: Harcamaların Artıyor

Beslenme düzeninde köklü değişikliklere gideceksin. Arkadaşlarından bazı bitkisel çay önerileri alabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Koç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Alışveriş yapmak ve fiziksel görüntünde düzenlemelere girişmen beklentinin üzerinde harcamalar yapmana neden olabilir.

BOĞA
Günün Ruh Hali: Hırslısın

Seninle çıkarları için arkadaşlık yapan insanları daha rahat seçiyorsun. Onlardan uzaklaşmaya başlayabilirsin. Yaşam standartlarını artırma isteğin seni olduğundan daha hırslı yapabilir. Ne kadar mükemmeliyetçi davransan da her şeyi bir anda halletme isteğin bazı detayları kaçırmana sebep olabilir.

İKİZLER
Günün Ruh Hali: Detayları Öğrenmek İstiyorsun

Yakın arkadaşının senin hakkındaki gerçek düşünceleri öğreneceğin bir gün olabilir. İşin aslını öğrenmeden kestirip atmamanda fayda var. İş değişikliği bugünlerde ana gündemin haline gelebilir. Artık her alanda daha emin adımlarla hareket etmek istiyorsun. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, ilişkinin geleceğini sorgulayabilirsin.

YENGEÇ
Günün Ruh Hali: Birikimlerini Değerlendireceksin

Kazançlarını, birikimlerini değerlendirmek isteyeceğin bir gün seni bekliyor. Çalışma ortamındaki çatışmaların önüne geçemiyor oluşun, radikal kararlar almana neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi duruşuyla seni epey etkileyebilir.

ASLAN
Günün Ruh Hali: Potansiyelini Kullanıyorsun

Saç stilinde değişiklik yapmak isteyebilirsin. Kuaförün ile telefondan bu konuyu tartışabilirsin. Kıyafet konusunda yaptığım parçalar arkadaşlarının beğenisini kazanıyor. Potansiyelini sonuna kadar kullanmak isteyeceksin. Gün içerisinde iş çevrende ani değişiklikler meydana gelebilir. Özellikle maddi temelli sıkıntılar bazı çalışanların işten çıkarılmasıyla sonuçlanabilir.

BAŞAK
Günün Ruh Hali: Eksiklikleri Fark Ediyorsun

Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, biraz kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Sakin kafa eşliğinde düşünmek sana iyi gelecek. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, geçmişte yaşadığınız sorun tekrar gün yüzüne çıkabilir. Sorunun hallolmamış olduğunu fark ederek, içsel bazı kararlar alabilirsin. İletişimindeki eksiklikleri de fark edeceksin.

TERAZİ
Günün Ruh Hali: Yeteneklerini İspatlıyorsun

Hazırcevaplığın üzerinde! Etrafındakiler düşünme hızına yetişmekte zorlanacaklar. Varlığını sürdürmek ve kendini ispat etmek için ekstra çaba gösterebilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, bir süredir yolunda gitmeyen ilişkine bir başkası nedeniyle son verebilirsin. Evcil hayvanı olan bir Terazi buruysan veteriner randevularını aksatmamaya özen göstereceksin.

AKREP
Günün Ruh Hali: Sakinliğini Koruyorsun

Teknolojik cihazlar ile ilgili teknik aksaklıklar oluşabilir. Bu durum seni biraz gerginleştirse de sakinliğini koruyorsun. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin vereceği müjdeli haber keyfini yerine getirecek. Bugün hayatının bir noktasında sana ihtiyacı olan biriyle tanışabilir, uzun süreli bir arkadaşlığın temelini atabilirsin. Akşam saatlerin, dinlenerek geçirirken, uzun zamandır istediğin filmi izleyebilirsin.

YAY
Günün Ruh Hali: Sezgilerine Güveniyorsun

Çalışkan ve üretken tarafını daha sık ortaya koymaya başlıyorsun. Arkanda bıraktığın geçişmişine değil geleceğine yoğunlaşıyorsun. Yoğun bir Cuma günü seni bekliyor. Gün içinde karşılaştığın bazı durumları sezgilerine güvenerek atlatacaksın. Hem iş hayatın hem de sosyal hayatının yoğunluğu seni biraz yorabilir.

OĞLAK
Günün Ruh Hali: Başvuruların Sonuçlanıyor

Güzel haberler alıyorsun. Yaptığın birçok iş başvurusu beklediğinden daha erken sonuçlanabilir. Davranış ve tutumların da göstereceğin değişiklik anlaşmazlıklar karşısında karşı tarafın geri adım atmasını sağlayacak. Ailede, senden yaşça küçük bir yakının eğitimiyle ilgili kaygılar yaşaması, onunla motive edici konuşmalar yapmanı sağlayabilir.

KOVA
Günün Ruh Hali: Gruplaşmalardan Rahatsızsın

Kendi işinin sahibi bir Kova burcuysan iş yerinde yaptığın düzenlemeler ile çalışanlarının çalışma alanlarını genişletebilirsin. Gözlem gücünü, sorgulayan yanınla birleştirdiğinde gerçeklere yaklaştığını göreceksin. Çalışma ortamındaki gruplaşmadan rahatsız olduğunu açıkça dile getirebilirsin. Fakat amacını aşan cümleler, haklıyken haksız düşmene neden olabilir.

BALIK
Günün Ruh Hali: Kendini Geliştiriyorsun

Etrafına yaydığın pozitif duygular sana ayrı bir hava katıyor. Edindiğin hobilerinin üzerine giderek kendini geliştiriyorsun. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyeriyle ilgili yaşayacağı gelişmeyi büyük bir kutlamaya çevirebilirsin. İlişkisi yeni bitmiş bir Balık burcuysan duygusal olarak iyileştiğini hissedeceksin.

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
KarFırtınası

Admin

*
<font color=red>Admin
Yorum Sayısı: 4,246
Konu Sayısı: 2,417
Rep: 0
Teşekkürler:
33 mesaj içinde teşekkür verildi.
18-11-2022Saat:11:41
BAŞAK
Günün Ruh Hali: Eksiklikleri Fark Ediyorsun

Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, biraz kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Sakin kafa eşliğinde düşünmek sana iyi gelecek. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, geçmişte yaşadığınız sorun tekrar gün yüzüne çıkabilir. Sorunun hallolmamış olduğunu fark ederek, içsel bazı kararlar alabilirsin. İletişimindeki eksiklikleri de fark edeceksin.
TkD4M2.gif

Tuğba Yurt Heart

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 28-08-2025, 06:52
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping