Şarkının sözlerini yazıp şarkının kime ait olduğunu tahmin ediyoruz bu oyunumuzda
Ben başlıyorum
Ben senin aşkınla yandım yanalı
Adımı koydular bahtı karalı
Ben başlıyorum

Ben senin aşkınla yandım yanalı
Adımı koydular bahtı karalı
Konuyu Oyla:
20
15
Forum Oyunları Bu Şarkı Kime Ait
|
Şarkının sözlerini yazıp şarkının kime ait olduğunu tahmin ediyoruz bu oyunumuzda
Ben başlıyorum ![]() Ben senin aşkınla yandım yanalı Adımı koydular bahtı karalı Teşekkür verenler: KarFırtınası
Teşekkür verenler: KarFırtınası
15-01-2022Saat:20:09
(Son Düzenleme: 15-01-2022Saat:20:21, Düzenleyen: KarFırtınası.)
Fuat Yağmur
Bu dünya yalan Yıllarım darma duman Duymaz mısın içimde kıyametler kopar ömür çalan ![]() Tuğba Yurt ![]()
15-01-2022Saat:20:18
(15-01-2022Saat:20:09)KarFırtınası Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu dünya yalan Şarkının kime ait olduğunu söylemeyi unutmuşsun? Bu gece dert gecesi Hasretim düğünü var Bende aşk yarası Sende kör büyü mü var Teşekkür verenler: KarFırtınası
15-01-2022Saat:20:22
(15-01-2022Saat:20:18)Kıvılcım Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(15-01-2022Saat:20:09)KarFırtınası Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu dünya yalan Eklendi... Serdar Ortaç Zalim Oyunu Bozan Sende bu büyüde yalan.. ![]() Tuğba Yurt ![]() Teşekkür verenler: KarFırtınası
15-01-2022Saat:20:28
Kader
Unutmadım, nasıl unutur kalbim Alışmadım, yokluğun cehennemim İsyanım hep özlemimden ![]() Tuğba Yurt ![]()
18-01-2022Saat:05:02
Kolpa ve Yaprak Çamlıca
Sorunlara hiç gitmem demiştim Benim gibidir yapmam demiştim Teşekkür verenler: KarFırtınası
18-01-2022Saat:21:00
Denize ay vurmuş bana ne
Gün doğmuş çiçek açmış bana ne Benim acım aşkımdan sana ne İstemiyorum gelme Elini başkası tutmuş bana ne Gözlerine yabancı dalmış bana ne Benim acım aşkımdan sana ne İstemiyorum gelme ![]() Tuğba Yurt ![]() Teşekkür verenler: KarFırtınası
19-01-2022Saat:00:02
Meriç
Üşüyor musun sen de benim gibi Gülüyor musun ya da alay edip Üzecek bu da belli, gün gelir Onca verdiğin sahte söz gibi Unutamıyorum anlasan Gurur bile çare etmiyor yazık Duramıyorum geçer daha Dayanmaya gücüm yetmiyor ![]() Tuğba Yurt ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|