Ziyaretçi.
Hoş geldin! Forumun tadını çıkar.

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Dua KABUL EDİLEN 3 FARKLI DUA
KABUL EDİLEN 3 FARKLI DUA ?

Dua etmek, Yüce Yaratıcı'ya, ''Ben acizim, sen yücesin, benim hatalarımı, kusurlarımı affet. Ben güçsüzüm, sen Hakim'sin, bilerek ve bilmeden işlediğim günahlarımı bağışla. Senin şanını anlatmaya sözcüklerim yetmese de beni anla ve beni doğru yola sevk et. Güçsüzlüğümü bilerek, başıma gelecek bela ve musibetlerin şerrinden sana sığınıyorum, beni koru ve bana acı. Huzuruna çıkacak yüzüm olmasa da beni hatalardan, yanlışlardan arındır ve yüzümü pür-nur eyle. Beni kolla ve beni gözet YARABBİ.'' demektir.

Allah'ım doğruyu ve yanlışı görebilecek feraset; iyiyi çirkinden ayırt edebilecek basiret; vefasız, hayırsız ve vicdansızlara dayanabilecek dirayet; senin yoluna ulaşmak ve hiç sapmamak için hidayet nasip et.

Kalbimizde yarım kalan acıları, dilimizden düşmeyen sancıları sana havale ediyoruz Allah'ım. Yorgun düşmüş yüreğimize umut sözcükleri yağdır. Düşmeye meyilli ayaklarımızı büyük bir aşkla yeniden ayağa kaldır. Ömrümüze yoldaş olanları, halimize haldaş olanları, dilimize dildaş olanları karşımıza çıkar. Egosu şeytanla yarışanları, her yaptığımıza karışanları yolumuzdan da solumuzdan da ayır. Karşımıza iyi insanları çıkar ve kötülüklerden koru.

ALLAH'IM kalplerimize sevgi tomurcukları açtır. Tüm acılarımızı ve sıkıntılarımızı sabun köpüğü gibi gider. Karşımıza yüreğimizi yormayan, halden anlayan insanlar çıkar. Bizi hayatın derin çıkmazlarında merdivensiz bırakma. ALLAH'IM insanların incitmekten çekinmediği yüreğimize sen sahip çık ve bizi merhametsizler eline bırakma.
RABBİM huzuru nerede yarattınsa yüreklerimizi oraya götür. Kalbimizden hayatın yorgunluğu sök at. Bizi ne namerde ne de kıymet bilmeyenlere muhtaç eyleme. RABBİM söylemlerimizi birleştir; sözcüklerimizi ve yüreğimizden geçenleri hep hayırlı kıl.

AMİN..

Zekeriya Efiloglu
images?q=tbn:ANd9GcT0IQ_CfHNS7i5FPcTYIhO...w&usqp=CAU
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü: