Ziyaretçi.
HayalKahvesi Foruma Hoş geldin! Forumun tadını çıkar.

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 4
Olumlamalar Bolluk ve Bereket İçin Olumlamalar
Elini kalbine koy ve tekrar et lütfen;
Ben ...... (Adınız Soyadınız) Bolluk ve zenginlik içinde yaşamayı hak ediyorum. Hem para kazanıp hem de kendimi eğlendirmeyi hak ediyorum. Ebedi varlık ebedi bilince olan kişisel bağım bana büyük bir servet sağlayacak kadar kuvvetli. Para benim dostum. Çok param var.
Arzularımı maddi boyuta dönüştüren güçle bir bütünüm. Sadece varlığım bile değerli sonuçlar ortaya çıkarıyor. Hedeflerimi büyütmeye hazırım. Güzellik, güç ve uyum zihnimde birbirine kaynaşmış durumda.
Zengin bir kadın/erkek olmak benin için çok eğlenceli. Artık başkalarının mali başarılarımı desteklemelerine izin veriyorum.
Benim refahımın, mali başarımla bir ilişkisi yok. Parayı insanları kontrol etmek adına kullandığım için kendimi affediyorum. Boşa harcadığım paralar için kendimi affediyorum.
Ben hayal edebildiğimden daha fazla mutluluk, sevgi ve paranın hayatıma girmesine izin veriyorum. Zenginliğim benim başkalarının canlılığına can katar. Ben paraya hükmedebilirim. Fazla para kazanmaya hazırım. Tüm arzularımı gerçekleştirmek için yeteri kadar zamanım, enerjim ve param var.
Anne ve babamı yaşadıkları mali problemlerden dolayı affediyorum. Artık eminim ki benim için her şeyden yeteri kadar var bu evrende ve bana gelmeyi bekliyor. Gelirim harcamalarımdan daha fazla. Ben diğer insanları kalkındırmayı istedikçe onlar da beni kalkındırmayı istiyorlar...

EVET!!!
VE ÖYLEDE OLDU OLDU OLDU
3876eb0386b1cd65957a333a2216feb6e4898f61.gifv
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Paramın bol ve birikir vaziyette olmasına, bolluk ve rahatlık içinde yaşamaya kendimi açıyorum.

? Doğru zamanda doğru işi yaparak rahatlıkla, kolaylıkla ve zorlanmadan para kazanmaya kendimi açıyorum.

? Hem zenginliğe hem de mutluluk ve sağlığa kendimi açıyorum.

?Maddi kazançlarımın çoğalmasına, parayla beraber bereketimin artmasına ve bununla gelen rahatlık ve güven duygularına kendimi açıyorum.
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Ben ....(İsim)....... şu andan itibaren içimdeki koşulsuz ve sınırsız bolluk bereket kaynağını fark ediyor, özümle birlikte bu kaynaktan hayatıma akan zenginlik, bolluk ve bereket enerjisiyle uyumlanıyorum.
Yaradanın içime üflediği nefes ve kalbimde hissettiğim o sonsuz güçle yaşamın her alanında işbirliği yapmayı seçiyorum. Gücümü fark ediyorum.
Bolluk ve bereket benim doğuştan hakkım.
Parayı seviyorum, hayatımın her yönünden bana akmasına izin veriyorum.
Paranın neşeyi takip ettiğinin farkına varıyor, titreşimini her geçen gün yükseltiyorum.
Evrenin zenginliği sonsuz ve sınırsız.
Zenginliğin getireceği her tür zevk ve konforu yaşamaya hakkım var. Buna layığım ve izinliyim.
Parayla ilgili tüm geçmiş kontratlarımı bitiriyorum.
Kolaylıkla neşeyle ve ihtişamla para enerjisini jet hızıyla hayatıma davet ediyorum.

VE ÖYLEDE OLDU...
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Bolluğumun ve bereketimin, kazancımın artmasına engel olan tüm blokajlar kalkıyor, bolluğum bereketim ve kazancım katlanarak bana geliyor...
?????????????????

ŞÜKÜRLER OLSUN...
BUNDAN DAHA İYİ NASIL OLUR...
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Paramın bol ve birikir vaziyette olmasına, bolluk ve rahatlık içinde yaşamaya kendimi açıyorum.

? Doğru zamanda doğru işi yaparak rahatlıkla, kolaylıkla ve zorlanmadan para kazanmaya kendimi açıyorum.

? Hem zenginliğe hem de mutluluk ve sağlığa kendimi açıyorum.

?Maddi kazançlarımın çoğalmasına, parayla beraber bereketimin artmasına ve bununla gelen rahatlık ve güven duygularına kendimi açıyorum
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü: