Ziyaretçi.
HayalKahvesi Foruma Hoş geldin! Forumun tadını çıkar.

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 19
Kanal D Bir Derdim Var Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
F8UBgo7XwAAV-7o?format=jpg&name=large

Anlatacak birden çok hikâyemiz var, çünkü her karanlığın bir ışığa ihtiyacı var.

BİR DERDİM VAR TANITIM FRAGMANI

Heart Zeyno_ZEN  Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
BİR DERDİM VAR 1. BÖLÜM FRAGMANI

BİR DERDİM VAR 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BİR DERDİM VAR 1. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Heart Zeyno_ZEN  Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
BİR DERDİM VAR 1. BÖLÜM FOTOĞRARFLARI

F-P7xcdX0AAkPXa?format=jpg&name=large

F-P7yOPWoAA9byF?format=jpg&name=large

F-P7zCaXYAA-YPw?format=jpg&name=large

F-P7z0OW4AAv1-K?format=jpg&name=large
Heart Zeyno_ZEN  Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
BİR DERDİM VAR 1. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Tek bir sorunun arkasında gizlenmiş onlarca cevap. Doktor Nilüfer bir dedektif gibi Senem'in ve yaşadıklarının peşine düşüp bu sorunun cevaplarını ararken aslında altta yatan acı gerçeklerle yüzleştirir herkesi. Hiçbir şey göründüğü kadar basit değildir, özellikle de konu gençler olunca.

Sıra dışı yöntemleriyle yardıma muhtaç gençlerin sorunlarını çözmek Nilüfer’in hayattaki tek amacıdır. Kendisini gençlere adayan doktor Nilüfer’in hayatı bir gecede bambaşka bir yola savrulur. Kuzey ismindeki bir gençle tanışması onu hem mesleki olarak zora sokar, hem de gizlediği sırlarının açığa çıkma tehlikesiyle yüz yüze getirir. Çünkü bu karşılaşma Nilüfer’i savcı Ömer’in de radarına sokmuştur.

Nilüfer kendisinin tam zıttı fikirlere sahip, dediğim dedik Ömer’le bir savaşın içinde bulur kendisini.
Sakladığı büyük sır eğer ortaya çıkarsa hem mesleği hem de hayatı kilit altına alınacaktır…

Heart Zeyno_ZEN  Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜM FRAGMANI

BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Heart Zeyno_ZEN  Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

F-9TQBcW4AA1-tq?format=jpg&name=large

F-9TPD3WUAEI2Md?format=jpg&name=large

F-9TRPmW8AAuR3C?format=jpg&name=large

F-9TShzXcAANI3r?format=jpg&name=large
Heart Zeyno_ZEN  Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Beste’nin şiddet eğiliminin altında yatan sebepleri Nilüfer çözmek için çok uğraşacaktır. Her defasında okların başkasını gösterdiği bu gizemin sonunda, ısrarla saklanmaya çalışılan ürkütücü gerçeği bir tek o çıkaracaktır ortaya.

Bir yandan Beste, onun ailesi ve arkadaşları etrafındaki gizemleri çözerken bir yandan da Ömer ile karşı karşıya gelmiştir Nilüfer. Kuzey konusunda Ömer ile yeniden bir çatışma içine girmesi yetmezmiş gibi bir de Beste’nin ortaya çıkan gerçeğiyle adli bir soruşturma başlayacaktır.

Karşıt görüşlerde olmaları bu defa farklı bir sonuç doğurur. Tüm mesleki ve kişisel kavgalar birden unutulur ve zorla bastırmaya çalıştıkları o karşı konulamaz çekime teslim olurlar.

Heart Zeyno_ZEN  Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
BİR DERDİM VAR 3. BÖLÜM FRAGMANI

BİR DERDİM VAR 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BİR DERDİM VAR 3. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Heart Zeyno_ZEN  Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
BİR DERDİM VAR 3. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

F_hXD5NXgAAH_wS?format=jpg&name=large

F_hXFedWgAENt5s?format=jpg&name=large

F_hXG0pXgAACsQ9?format=jpg&name=large

F_hXHfQXcAEGLGn?format=jpg&name=large
Heart Zeyno_ZEN  Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
BİR DERDİM VAR 3. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Okulunda sorunlu davranışlar sergileyen küçük Kürşat’ın yolu Nilüfer’le kesişir. Nilüfer ekibiyle birlikte Kürşat’ın davranışlarının kökenini anlamak ve bu küçük çocuğa yardım etmek için kolları sıvar; ancak Kürşat’ın ailesinin şüphe çeken tavırları, Kürşat’la ve annesiyle ilgili korkunç bir gerçeğin açığa çıkmasına vesile olacaktır. Nilüfer Savcı Ömer’in de yardımıyla Kürşat’ın annesinin akıbetini öğrenme çabasına girişirken, Kuzey de derin bir hasret duyduğu kendi annesini anımsayacaktır.

Diğer yandan Nilüfer, birdenbire yakınlaştığı Ömer’in duygusal kayıtsızlığı karşısında şaşkındır; İpek ise sevgilisi Volkan’ın saldırgan kıskançlığı karşısında ne yapacağını bilemez haldedir. Özge Kuzey’e beslediği duyguların etkisine kapılırken, İpek Yusuf’un ona olan ilgisinden habersiz gibidir.

Damla ve Savaş ise aralarındaki tehlikeli yakınlaşmanın büyüsü altındadır. Savaş’ın doğum günü kutlaması, çeşitli duygusal hesaplaşmaların yolunu açacaktır. Kürşat sonunda annesine dair gerçekleri büyük bir sarsıntıyla öğrenecek, Kuzey ise annesine dair şok edici hatıraların ani akınıyla hiç istemeden yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Heart Zeyno_ZEN  Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü: