BAHAR TANITIM FRAGMANI
BAHAR 2. TANITIM FRAGMANI

Konuyu Oyla:
0
116
Show Bahar Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
BAHAR TANITIM FRAGMANI BAHAR 2. TANITIM FRAGMANI ![]() ![]() BAHAR 1. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Bahar, yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun olmuş, doktorluk yerine ev hanımlığını seçmiştir. Bahar, başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu’yla evlidir, hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu ailesi, Bahar’ın hastalığıyla sarsılır.
Bahar’ın doktoru Evren, onu kurtarmaya kararlıdır ve tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu söyler. Ailede bir tek Timur’un karaciğeri uyumlu çıkar! Büyük bir eşikle sınanan Yavuzoğlu ailesi için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır! ![]() ![]()
21-02-2024Saat:04:23
BAHAR 2. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Hastalığı geride bırakıp, yeniden doğan Bahar için artık önünde yeni bir hayat vardır. Hastaneden taburcu olup evine dönen Bahar’ı, Nevra ve Timur büyük bir “geçmiş olsun” kutlamasıyla karşılar. Fakat Bahar’ın bu kutlamada yaptığı konuşma ve sonrasındaki değişimi, Timur ve Nevra’yı tedirgin eder.
Bahar’ın aklından neler geçtiğini, ne yapmayı planladığını kimse kestiremez. Hayatına dair alacağı büyük kararla tüm dengeleri sarsmaya kararlıdır. Bahar’ın en büyük destekçisi Evren olacaktır. Aynı zamanda Bahar-Timur-Rengin üçgeninde de geçmişin izleri ortaya çıkar. Finalde ise herkes Bahar’ın yeni kararı herkesi sarsacaktır! ![]() ![]() BAHAR 3. BÖLÜM FRAGMANI
BAHAR 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI
![]() ![]()
28-02-2024Saat:00:40
BAHAR 3. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Bahar’ın hastaneye kabul alması Timur için şok etkisi yaratır. Artık Bahar da, Timur da, Aziz Uras da aynı hastanededir. Bir aile olarak burada çalışsalar da aile ilişkilerini gizleme kararı alırlar. Timur ile Rengin ise Bahar’ı göndermenin planlarını yapmaya başlarlar. Bahar’ı hastanede destekleyecek ve ona en çok yardımı dokunacak kişi de yine Evren olacaktır.
Diğer yandan da Bahar hastanede asistan doktor, evde anne olmanın ikili yaşantısına alışmaya çalışır. Nevra da bu yönden Bahar’ı kötü bir anne olmakla suçlayıp, ona yüklenmeyi sürdürür. Bahar’ın hastanedeki ilk nöbet gününün Umay’ın doğum günüyle çakışması da aile içinde gerilimin iyice artmasına sebep olur. Umay’ın başına gelecek kötü bir olay, Bahar’ın aldığı kararı tekrar sorgulamasına yol açar. ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|