SAHİPSİZLER TANITIM FRAGMANI
SAHİPSİZLER 2. TANITIM FRAGMANI
SAHİPSİZLER 3. TANITIM FRAGMANI
Zeyno_ZEN
Konuyu Oyla:
0
20
Star TV Sahipsizler Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
SAHİPSİZLER TANITIM FRAGMANI SAHİPSİZLER 2. TANITIM FRAGMANI SAHİPSİZLER 3. TANITIM FRAGMANI Zeyno_ZEN
SAHİPSİZLER 1. BÖLÜM FRAGMANI Zeyno_ZEN
SAHİPSİZLER 1. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Bala ve Rıfat, altı çocuklarıyla birlikte bir ormanda küçük ama mutlu bir hayat kurmuştur. Her şey yolunda gidiyor derken geçmişten çıkıp gelen acımasız bir düşman, bu güzel ailenin mutluluğunu paramparça eder. Azize, Zeliha, Cemo, Fidan, Samet ve Balım…
Anne ve babalarını kaybeden çocuklar, peşlerindeki adamlardan kaçarken kendilerini bir kamyonun kasasında İstanbul'a doğru giderken bulurlar. Fakat tüm hayatlarını ormanda geçiren çocuklar için İstanbul büyük, bilinmez ve çok tehlikelidir. Bilmedikleri bu şehirde zorlu bir hayatta kalma mücadelesine girişirken, karşılarına çıkan tehlikelere rağmen bir arada kalabilmek için büyük çaba harcayacaklardır. Zeyno_ZEN
SAHİPSİZLER 2. BÖLÜM FRAGMANI SAHİPSİZLER 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
20-11-2024Saat:01:35
SAHİPSİZLER 2. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Haşmet'in evinin kömürlüğüne sığınan çocuklar, hayatta kalma mücadelelerine devam ederken, Azize ve Cemo kardeşlerine sahip çıkabilmek ve onların ihtiyaçlarını giderebilmek için türlü fedakarlıklar yaparlar. Çocuklara yardımcı olmaya çabalayan Yusuf, babasını karşısına alma pahasına elinden gelen çabayı gösterir.
Azize'yi bularak annesinin isteğini yerine getirmek isteyen Yavuz, çocukların saklandığı yeri bulmak için çabalamayı sürdürür. Barınma konusunda büyük bir bilinmezlik içinden olan çocuklar, bir arada kalma mücadelesi verirken, Balım'ın bir anda ortadan kaybolmasıyla büyük bir panik yaşanır. Zeyno_ZEN
SAHİPSİZLER 3. BÖLÜM FRAGMANI SAHİPSİZLER 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
27-11-2024Saat:02:11
SAHİPSİZLER 3. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Telli tarafından kaçırılan Balım, çıkan yangın yüzünden ölümle karşı karşıya kalırken, kardeşleri onu kurtarmak için çırpınırlar. Cemo alevlerin içine dalarak hayatını tehlikeye atar, fakat Balım’ı kurtarmak için geç kalıp kalmadığından emin değildir.
Cemo, Cevdet'in yardımıyla girdiği işte para kazanabilmek için canla başla çalışmaya başlar. Azize ise karşısına çıkan bir iş fırsatını değerlendirerek kardeşlerine bakabilmenin mücadelesine girişir. Annesinin arzusunu gerçekleştirmek isteyen Yavuz, Azize'yi bulabilmek için çabalar. Tehlike çemberi daha da daralırken, kardeşlerin hayata tutunma çabası zorluklarla devam etmektedir. Zeyno_ZEN
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|