ANNEM ANKARA TANITIM FRAGMANI
ANNEM ANKARA 2. TANITIM FRAGMANI

Konuyu Oyla:
0
39
Kanal D Annem Ankara Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti ...
|
ANNEM ANKARA TANITIM FRAGMANI ANNEM ANKARA 2. TANITIM FRAGMANI ![]() ![]() ANNEM ANKARA 1. BÖLÜM BASIN ÖZETİ "Annem Ankara", 90’lı yılların Ankara’sında üç çocuğuyla, tek başına bir yaşam mücadelesi veren bir annenin hikayesini anlatıyor. 4 adam, 1 kadın… Buydu Zuhal Soydaşlı’nın hikayesi. Üç erkek evladın annesi, bir türlü büyüyemeyen bir adamın karısıydı.
Özetle; kendi evinin yalnızıydı. Son oğlunu kucağına aldıktan birkaç ay sonra Millî Eğitim Bakanlığı’ndaki görevinden emekli olmak zorunda kaldı Zuhal. Birkaç gün sonra da kocası Hasan Soydaşlı’nın onu aldattığını öğrendi. Oğullarıyla birlikte sığabileceği bir yuva uğruna, çalışmaktan başka çaresi yoktu Zuhal’in. Çocuklarıyla birlikte ayakta, hayatta kalmaya çalıştığı şehrin ta kendisiydi Zuhal. Ankara’ydı o. Denizi yoktu, boğazı yoktu. Hiçbir zaman da olmayacaktı. Ama direnişti, mücadeleydi. Çünkü anne olmak başlı başına, “tek başına” bir mücadeleydi. ![]() ![]() ![]() ANNEM ANKARA 2. BÖLÜM FRAGMANI ANNEM ANKARA 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI ![]() ![]()
27-11-2024Saat:02:04
ANNEM ANKARA 2. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Zuhal ve Hasan, hastaneye yetiştiklerinde Burak’ın midesi yıkanmış, doktorlar tarafından gerekli müdahale yapılmıştır. Burak, babasıyla alakalı şahit olduğu gerçeği Zuhal’e anlatmaz. Ama Hasan’a karşı gözle görülür bir tepkisi vardır.
Diğer tarafta Nazan’ın Hasan’dan uzak durmak gibi bir niyeti yoktur. Hasan’ın ilişkiyi bitirmek istemesi Nazan’ı çileden çıkarır. Nazan, Hasan’ın Zuhal’le görüştüğünü, yeniden ailesine dönmek istediğini görünce işler karışır. Zuhal, ablası Aysel’in yardımıyla yeniden ayaklanır. Ama hayatın, Zuhal ve ailesi için başka planları vardır. ![]() ![]() ![]()
05-12-2024Saat:20:16
ANNEM ANKARA 3. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Zuhal, Nazan’dan gelen nikah davetiyesini görmüş ve çocuklarına hissettirmemek adına içindeki yangını susturmuştur. Ama Hasan’ın yolladığı eşyalar Zuhal’in dindirmek için büyük uğraş verdiği yangından nasibini alacaktır.
Zuhal, Hasan’a gönlünün kapılarını kapatır ancak; çocuklar için durum biraz daha karışıktır. Burak babasıyla karşı karşıya gelir ve ikili arasında beklenen fırtına en sonunda kopar. Hayata, umuda yeniden tutunmak için mücadele eden Burak’ın tek yıkımı bu olmayacaktır. Ayça’nın annesi Seçil ve babası Önder’le de büyük bir sorun yaşar. Zuhal ve Hasan’ın ilişkisinin çıkmaza girdiğini gören Hasan’ın ailesi birden çıkagelir. Abisi Harun ve babası Naki Soydaşlı, dağılan bu yuvayı bir araya getirmek amacındadır. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|