Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Kültür/Sanat
›
Televizyon
›
Diziler
›
Dizi Arşivi
›
Nostalji Diziler
v
« Önceki 1 2 3 Sonraki »
›› v
« Önceki 1 2 3 Sonraki »
KANAL D  Bir Yılan Hikayesi

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yorum Yaz
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Kanal D Bir Yılan Hikayesi
Kıvılcım

Kaybetmek Mevsimleşti İçimde

*
<font color=purple>Admin
Yorum Sayısı: 9,200
Konu Sayısı: 2,983
Rep: 1
Teşekkürler:
310 mesaj içinde teşekkür verildi.
05-02-2025Saat:23:58
11 Ekim 2024 tarihinde kontrol edilmiş kararlı sürüm gösterilmektedir. İnceleme bekleyen 3 değişiklik bulunmaktadır.
Yılan Hikâyesi, Yağmur Ajans imzalı, başrollerini Meltem Cumbul, Memet Ali Alabora, Çetin Tekindor, Ayten Gökçer, Süleyman Turan ve Emre Kınay'ın paylaştığı, 1999-2002 yılları arasında Kanal D'de yayımlanmış olan dram, komedi ve polisiye türündeki Türk televizyon dizisidir.[1] 3 sezondan oluşan dizi, 90. bölümü ile sona erdi.

Yılan Hikâyesi

Y%C4%B1lan_Hikayesi.jpg

Format
Televizyon dizisi
Tür
Dram
Komedi
Polisiye
Senarist
Tayfun Güneyer
Yönetmen
Nihat Durak
Başrol
Meltem Cumbul
Memet Ali Alabora
Çetin Tekindor
Ayten Gökçer
Süleyman Turan
Emre Kınay
Tema müziği bestecisi
Ali Otyam
Ülke
Türkiye
Dili
Türkçe
Sezon sayısı
3
Bölüm sayısı
90
Yapım
Yapımcı
Osman Yağmurdereli
Mekân
İstanbul
Gösterim süresi
55 dakika
Yapım şirketi
Yağmur Ajans
Yayın bilgileri
Kanal
Kanal D (1999-2002)
Görüntü formatı
4:3
Ses formatı
Stereo
Yayın tarihi
7 Ekim 1999 - 23 Mayıs 2002
Durumu
Sona erdi

Konusu

Dizide kan davalı olduğu kocasından intikam almak için köyden İstanbul'a gelen Zeyno'nun Memoli ile karşılaşıp birlikte yaşadığı maceralar anlatılmaktadır. Meltem Cumbul, 66. bölümde diziden ayrılmıştır. Reyting rekorları kıran dizi, 90. bölümü ile ekranlara veda etmiştir.[2]

Osman Yağmurdereli'nin yapımcılığını üstlendiği dizide Komiser Memoli (Memet Ali Alabora) başarılı bir polistir. Karanlık çetelerin ve mafyanın birçok işini bozduğundan çok düşmanı vardır. Memoli'nin oğlu Can, mafya tarafından öldürülür. Bunun üzerine Memoli hayata küser ve sadece işine odaklanır. O günden sonra kötü adamların kâbusu olur.[3]

Zeyno, yani Zeynep (Meltem Cumbul),[4] köyden kanlısı Erkan'ı (Emre Kınay) bulmak için şehre gelmiş ve yardım etmesi için Memoli'yi bulmuştur. Memoli ve ailesi bir dönem Zeyno'nun köyünde yaşamışlardır. Zeyno, Memoli'yi bulduktan sonra o da bu maceranın içinde yer alacaktır. Kanlısı Erkan, Hasan Ağa'nın yeğenidir. Hasan Ağa ise büyük bir mafya patronudur.[5]

Kral, yani Sinan (Çetin Tekindor), kendisine öldü süsü vererek ortadan kaybolmuş, ama işleri gizliden gizliye yönetmektedir. Dizideki en gizemli ve büyük mafya patronudur. Dizide en ilgi çeken ve sıra dışı olan konudur.

Bu arada Hasan Ağa'nın da mal varlığı yeğeni Erkan'a kalmıştır. Ancak Kürşat (Tunca Aydoğan) ve Gülsüm (Neriman Uğur), Erkan'dan ve Komiser Memoli'den bir an önce kurtulmayı istemektedir.

Macera bu şekilde gelişir. Yılan Hikâyesi, yayınlandığı dönemde en çok izlenen dizisi olmuştur.

Dizi, daha sonraları tekrar bölümleri ile D Max'ta ve çeşitli yerel televizyon kanallarında ve son olarak Cine5'te yayınlanmıştır. Dizinin 1. sezonu 34. bölümle bitmiş, 2. sezon 64. bölümde bitmiş, son sezonda 90. bölümle final yapmıştır. Perşembe günleri saat 21.30 tekrarları ise cumartesi aynı saatte yayınlanmıştır. Bazen 21.45 ve 22.00'de de yayımlandığı olmuştur.

Vikipedi
3876eb0386b1cd65957a333a2216feb6e4898f61.gifv

•
Ara
Alıntı
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Hızlı Cevap
Konu

Alıntı yaparak cevap vermek istiyor musunuz?: Alıntı yorumu şimdi ekle veya Alıntıyı iptal et.

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 04-10-2025, 19:55
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform