Hayal Kahvesi
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Ziyaretçi.
Giriş Yap
Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

Hayal Kahvesi
›
Bilim ve Teknoloji
›
Yapay Zeka
v
1 2 Sonraki »
›› v
1 2 Sonraki »
Yapay Zeka ChatGPT Search, Safari arama motoru olarak kullanılabilecek

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Yapay Zeka ChatGPT Search, Safari arama motoru olarak kullanılabilecek
Kıvılcım

Kaybetmek Mevsimleşti İçimde

*
<font color=purple>Admin
Yorum Sayısı: 9,200
Konu Sayısı: 2,983
Rep: 1
Teşekkürler:
310 mesaj içinde teşekkür verildi.
25-02-2025Saat:21:37
iPhone Kullanıcıları, Google'a Veda Edebilir: ChatGPT'yi Safari'de Varsayılan Arama Motoru Yapmak Mümkün Hâle Geldi!

iPhone kullanıcıları, Apple ile Google arasındaki anlaşmadan dolayı şu ana kadar Safari üzerinden varsayılan arama motoru olarak Google’ı kullanıyordu. Ancak ChatGPT’ye gelen yeni bir güncellemeyle bunun değiştirebileceği görüldü.

OpenAI’ın dün akşam ChatGPT uygulamasında yaptığı güncelleme, yepyeni bir Safari uzantısı getiriyor. Bu da arama motorunun değiştirilmesini sağlıyor.

ChatGPT Search, Safari arama motoru olarak kullanılabilecek

fc32d742179aa7735cf8dae56c36eba5bafb2818.jpeg

ChatGPT’nin Google’a rakip olarak kullanıma sunduğu Search özelliğinin uzantısı, uygulamanın ayarlar bölümünde bulunan Safari üzerinden etkinleştirilebiliyor. Bu şekilde de varsayılan arama motorunu değiştirmiş oluyorsunuz.

Aktif ettikten sonra Safari’nin arama çubuğu üzerinden yaptığınız tüm aramalar, ChatGPT Search ile yapılıyor ve sizi modele yönlendiriyor. Paylaşılan örnekleri yukarıdan görmeniz mümkün. Sohbet eder gibi aramanızın sonucunu alabiliyorsunuz. Uzantıyı kullanmak için Google.com’a erişim izni gerektiğini de eklemeden geçmeyelim.

Tabii ki hâlâ iPhone’larda diretk ChatGPT’yi tercih edilen arama motoru yapma diye bir şey yok. Ancak bu uzantı, değiştirmek isteyenler ve ChatGPT’yi kullanmak için güzel bir alternatif sunuyor.

Webtekno
3876eb0386b1cd65957a333a2216feb6e4898f61.gifv

•
Ara
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Tarih: 01-10-2025, 05:41
Hakkımızda
Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni. Merhabalar efenim. Ben bir siteyim. Siteyim ben tasarlayın beni.
Türkçe Çeviri: MyBBGrup
Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tema yapımcısı: Mert Yazıcı
Tam Görünüm
Konu Görünümü

Vidinli.net Shopping Platform