TUZLU KAHVE TANITIM FRAGMANI
TUZLU KAHVE 2.TANITIM FRAGMANI
Zeyno_ZEN
|
Konuyu Oyla:
0
12
STAR Tuzlu Kahve Bölüm Fragmanları, Bölüm Fotoğrafları ve Bölüm Basın Özeti
|
|
TUZLU KAHVE TANITIM FRAGMANI TUZLU KAHVE 2.TANITIM FRAGMANI Zeyno_ZEN
01-09-2026Saat:18:29
TUZLU KAHVE 1. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Yıllardır birbirine düşman olan İpekli ve Kutaygil ailelerinin kızları, farkında olmadan aynı ailenin iki oğluyla karşı karşıya gelir. Selin ve Murat evlilik hazırlıkları yaparken, diğer tarafta Murat’ın Amerika’dan yeni dönen abisi Mehmet’in yolu Derin’le kesişir.
Hakan’la evlenmeye hazırlanan Derin, ihaneti öğrenmesiyle ilişkisini bitirirken, Mehmet’le arasında beklenmedik bir yakınlaşma başlar. Böylece geçmişten gelen büyük bir düşmanlığın ortasında, iki kızın kaderi Aydınoğlu ailesinin iki kardeşiyle birbirine bağlanır. Zeyno_ZEN TUZLU KAHVE 2. BÖLÜM FRAGMANI TUZLU KAHVE 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN TUZLU KAHVE 3. BÖLÜM FRAGMANI TUZLU KAHVE 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI Zeyno_ZEN
18-09-2026Saat:04:16
TUZLU KAHVE 3. BÖLÜM BASIN ÖZETİ Derin ve Mehmet’in ilişkisi giderek ciddileşirken, Elit bu yakınlaşmadan duyduğu rahatsızlıkla Candan’la birlikte yeni planlar yapmaya başlar. Hatun ise oğlunun Amerika’ya dönmemesi için elinden geleni yaparken, Derin ve Mehmet birbirlerini daha yakından tanıdıkça aralarındaki bağ giderek güçlenir.
İki ailenin tanışma kararı ise hiç hesapta olmayan sürpriz gelişmeleri de beraberinde getirecektir. Zeyno_ZEN |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|