Ziyaretçi.
HayalKahvesi Foruma Hoş geldin! Forumun tadını çıkar.

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 0
Esra Akkaya'dan 'Masumlar Apartmanı' Tepkisi!
ea1.jpg

Özellikle 'Mahallenin Muhtarları' dizisiyle tanınan başarılı oyuncu Esra Akkaya'dan TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'na tepki!

Uzun yıllardır ekrandan uzak kaldıktan sonra 2. sezonun ilk bölümlerinde diziye Rüya (Melisa Şenolsun) karakterinin annesi Ufuk rolüyle dahil olan Akkaya, bugün Hürriyet Kelebek gazetesine verdiği röpörtajda "uzun zaman sonra sete çıkınca ne hissettiniz" sorusuna verdiği yanıtta diziye olan kırgınlığını ifade etti.

“Güvenli alanına dönmüşsün gibi oluyor. Çekici tarafı şuydu; yaş almanın sette ne kadar şık bir şey olduğunu gördüm. Ahlaklı ve güzel bir setteydim. Bir de çok iyi oyuncular hepsi. Fakat neye bayılmadığımı bana çok iyi hatırlattı. Senaryo son dakikaya kadar gelmiyordu. Bodrum’da yaşıyordum ben, İstanbul’a gidecek miydim? Ve her hafta bekledim, ‘bu hafta çağıracaklar mı’ diye. Bununla da barıştım. Ama birdenbire hiçbir zaman aramamaya başladılar. ‘Role devam edecek miyim?’ diye sordum. Hiçbir yanıt verilmedi. 2 ay geçtikten sonra devam etmediğimi anladım. Bu kalpte bir kırıklık bırakıyor. Tamamlama hissi önemlidir hayatımızda. Bugünkü setlerden ayrılırken böyle bir vefa gösterememek bana çok ağır geldi. Bununla tam barışamadım. Bir kalp kırıklığı ile ayrılıyorsun. Ben orada değerimi ölçmemeye 50 yaşında öğrendim. Ama orada bugün mezun olan bir çocuğun bunu yaşaması, meslek hayatına mal olabilir.”

Kaynak : Fav10
Heart Zeyno_ZEN  Heart
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:
Teşekkür verenler:

Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü: